آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان فطیر آستارا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان فطیر آستارا

نان فطیر آستارا یکی از شیرینی‌های خوشمزه این منطقه است. این شیرینی شبیه پیراشکی بوده و با موادی شبیه حلوا پر می‌شود. می‌توانید این نان خوشمزه را کنار چای یا قهوه در صبحانه یا عصرانه سرو کنید. از آن جایی که آرد در این دستور تفت داده می‌شود، عطر و طعمی فوق‌العاده دارد و خیلی مقوی است. برای یادگیری کامل و مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه نان فطیر آستارا با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان فطیر آستارا
تخم مرغ ۲ عدد
ماست یا شیر ولرم ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب گرم نصف لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق غذا خوری
زردچوبه یک هشتم قاشق چای خوری
آرد بربری ۶ لیوان
مواد میانی
آرد ۱ لیوان
شکر سه چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران غلیظ کمی

آموزش نان فطیر آستارا

مرحله اول

برای تهیه نان فطیر مغزدار به روش آستارا، در ابتدا باید مواد میانی را آماده کنید. این مواد شامل مخلوط کردن آرد، شکر، روغن مایع و زردچوبه است تا به یک خمیر نرم و قابل شکل‌دهی برسید. سپس این مخلوط را کنار بگذارید و به سراغ تهیه خمیر اصلی بروید.

“““html

برای تهیه این خوراکی، ابتدا آرد را درون یک تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. حدود ۱۰ دقیقه آرد را تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند. سپس آرد را الک کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

در این مرحله، تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید. روغن را به تابه اضافه کرده و زردچوبه را هم روی آن بریزید. کمی هم بزنید تا زردچوبه تفت بخورد. سپس آرد تفت داده شده را به مخلوط اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله سوم

شکر را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و دائم هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی که شکر کمی حل شد، مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. برای تهیه خمیر، یک کاسه بردارید و شکر، خمیر مایه و آب ولرم را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

سپس درب کاسه را بپوشانید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه استراحت کند تا خمیر مایه عمل بیاید و کف کند. بعد، ۵ لیوان آرد را در داخل یک کاسه الک کنید. حالا خمیر مایه آماده شده را به آرد اضافه کرده و خوب ورز دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله اگر خمیر نیاز به آرد بیشتری داشت، کم‌کم به آن اضافه کنید تا یک خمیر نرم و غیرچسبنده به دست بیاورید. سپس خمیر را در یک کاسه قرار دهید و در یک محل گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله شش

سپس با دست هوای خمیر را بگیرید و آن را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس بگذارید ۵ دقیقه دیگر استراحت کند. اولین قسمت خمیر را با دست به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن کنید و از مواد میانی در یک طرف دایره بگذارید.

مرحله هفتم

سپس خمیر را مانند پیراشکی جمع کنید و لبه‌های آن را بپیچانید. می‌توانید با چنگال روی آن طرح بزنید. سپس آنها را در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته‌اید، کنار هم بچینید.

مرحله هشتم

روی نان‌ها را با ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران بمالید. با چنگال چند سوراخ روی نان‌ها ایجاد کنید و آنها را در فر گرم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد برای فر گازی و ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای فر برقی بگذارید تا طلایی شوند.

مرحله نهم

در مرحله نهایی، حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا نان‌ها پخته و طلایی شوند. وقتی نان‌ها پخته شدند، آنها را از فر خارج کرده و وقتی کمی خنک شدند، از سینی فر جدا کنید و در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش نان فطیر آستارا خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا