آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان فلفلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان فلفلی

نان‌های حجیم و فانتزی محبوبیت زیادی دارند. برخی از این نان‌ها را با مواد خوشمزه و مختلف پر می‌کنند. نان فلفلی نوعی نان حجیم است که روی آن با سس خاصی پوشیده می‌شود. این نان به شکل دایره‌ای یا مربع برش داده می‌شود و سس فلفلی روی آن مالیده می‌شود. نان فلفلی در فر پخته می‌شود و می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا یا همراه سوپ و سالاد سرو کرد. این نان زیبایی خاصی دارد و نیازی به تزیین ندارد. برای یادگیری طرز تهیه نان فلفلی، با سایت رضیم در ادامه همراه باشید.

“`html
مواد لازم نان فلفلی
شیر ۱ لیوان
آب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع نصف استکان
آرد ۴ لیوان
مواد رویه
رب فلفل (رب گوجه به همراه فلفل قرمز) ۱ قاشق غذا خوری سر پر
روغن زیتون ۱ استکان
پیاز ۱ عدد کوچک
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
فلفل چیلی ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
دانه کنجد خام ۲ قاشق غذا خوری
سیاه دانه ۱ قاشق غذا خوری
نمک اگر نمک نداشته باشیم

طرز تهیه نان فلفلی

مرحله اول

برای درست کردن نان فلفلی خوشمزه، ابتدا یک کاسه می‌گیریم و شیر گرم، آب، شکر و خمیر مایه را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. بعد یک لیوان آرد به آن اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم تا فقط کمی با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

حالا باید ۱۵ دقیقه صبر کنیم تا مخلوط پف کند و عمل بیاید. سپس تخم‌مرغ، روغن و نمک را به آن اضافه می‌کنیم. به آرامی آرد را اضافه می‌کنیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست بیاید که به دست نچسبد. بعد روی ظرف را می‌پوشانیم.

مرحله سوم

حالا می‌گذاریم خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند. در این زمان ما مواد رویه نان را آماده می‌کنیم. پیاز را شسته و خیلی ریز خرد می‌کنیم. سپس یک تابه برمی‌داریم و با کمی روغن زیتون روی حرارت گرم می‌کنیم. پیازها را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیازها را تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شوند. سپس ادویه‌ها، رب فلفلی، زیره سیاه و دانه کنجد را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا بوی خوش آنها بلند شود. بعد از حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. روی میز آرد می‌پاشیم و خمیر پف‌کرده را روی آن با وردنه باز می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد رویه را روی خمیر می‌پوشانیم. سپس با کاتر یا چاقو به شکل مربع برش می‌زنیم. ته سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و نان‌ها را روی آن با فاصله می‌چینیم و ۱۰ دقیقه به آنها زمان استراحت می‌دهیم. سپس روی نان‌ها را با کمی روغن زیتون چرب می‌کنیم.

مرحله ششم

فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. سپس نان‌ها را درون فر می‌گذاریم و نیم ساعت به آنها زمان می‌دهیم تا بپزند. بعد از این زمان، نان‌ها را از فر خارج کرده و به آرامی از سینی جدا می‌کنیم و در ظرف مناسبی سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا