مواد لازم و آموزش نان قیمه هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش نان قیمه هندی
نان قیمه هندی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی هند است که با موادی متنوع و خوش طعم تهیه میشود. شما میتوانید در ادامه، آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این نان را در سایت آموزشی رضیم ببینید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | حدود ۵۰۰ گرم |
ماست | ½ پیمانه |
آب ولرم | ۱ لیوان |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
مواد میانی خمیر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
فلفل سبز | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
گشنیز | ۱ دسته کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر زنجبیل و زیره | به مقدار کافی |
مواد رومال نان | |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۵ قاشق غذاخوری |
آموزش نان قیمه هندی
مرحله اول
برای شروع، ما باید خمیر نان را آماده کنیم.
“““html
برای شروع، شکر را با آب ولرم و خمیر مایه در یک کاسه کوچک ترکیب میکنیم. سپس درب کاسه را میپوشانیم و آن را به مدت ۱۰ دقیقه کنار میگذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله، وقتی خمیر مایه کف کرد، آن را به همراه ماست، روغن مایع و نمک در یک کاسه بزرگ میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس آرد را روی مواد الک میکنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد.
مرحله سوم
پس از اینکه خمیر آماده شد، آن را به روی میز کار میآوریم و به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز میدهیم. سپس یک کاسه مناسب را با روغن چرب کرده و خمیر را درون کاسه میگذاریم. روی آن را با سلفون میپوشانیم.
مرحله چهارم
اکنون خمیر را به مدت یک ساعت در آشپزخانه میگذاریم تا حجمش تقریبا دو برابر شود. در این حین، مواد میانی خمیر را آماده میکنیم. برای این کار، پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله، پیاز را با مقداری روغن به تابه میافزاییم و خوب تفت میدهیم تا پیاز سبک شود. سپس سیر را رنده کرده و به همراه پیاز کمی تفت میدهیم. بعد از آن، فلفل سبز خرد شده را اضافه میکنیم.
مرحله ششم
فلفل سبز را هم کمی تفت میدهیم، سپس گوشت چرخکرده و ادویهها را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا گوشت سرخ شود. زمانی که گوشت سرخ شد، گشنیز خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
مرحله هفتم
پس از آماده شدن مواد، آنها را در یک بشقاب میریزیم و در یخچال قرار میدهیم. سپس وقتی خمیر ور آمد، آن را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت چونه در میآوریم.
مرحله هشتم
روی چونهها را با پارچه میپوشانیم و ۳۰ دقیقه دیگر استراحت میدهیم. پس از این زمان، فر را به دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا خوب گرم شود. سپس هر خمیر را با دست باز کرده و مقداری از مایه گوشتی را درون آن میگذاریم.
مرحله نهم
حالا لبههای خمیر را جمع میکنیم تا گوشت در وسط خمیر باقی بماند و سپس خمیر را با وردنه باز میکنیم. بعد کاغذ روغنی را در سینی فر پهن کرده و خمیرهای آماده را در سینی میچینیم.
مرحله دهم
در این مرحله، روی خمیرها را با ترکیب زعفران و ماست مالیده و سپس به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا به طور کامل بپزند. برای اینکه روی نانها طلایی شود، میتوانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم.