مواد لازم و آموزش نان لادی پاو هندی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نان لادی پاو هندی
نانهای بزرگ و زیبا نوعی از نانهای محبوب هستند. برخی از نانها را با پر کنندهها و مغزهای مختلف میپزند. نان لادی پاو هندی یک نان اصیل هندی است که در قالب کیک پخته میشود. این نان را میتوان به تنهایی یا با پنیر برای صبحانه یا عصرانه سرو کرد، و همچنین میتوان آن را کنار غذاهای نانی و سوپها در وعدههای ناهار و شام میل کرد. این نان به خاطر شکل زیبا و خمیرمایهاش راحت و سریع هضم میشود. برای یادگیری طرز تهیه نان لادی پاو هندی با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان لادی پاو هندی | |
آرد همه کاره | ۳ پیمانه یا معادل ۴۵۰ گرم |
شیر گرم | یک و یک چهارم پیمانه |
شکر | ۲ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
خمیر مایه خشک | ۲ قاشق مربا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
کره نرم شده | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش نان لادی پاو هندی
مرحله اول
برای درست کردن نان لادی پاو هندی ابتدا کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون میآوریم تا نرم و هم دما شود. سپس یک کاسه برمیداریم و یک پیمانه شیر ولرم را در آن میریزیم. بعد شکر و خمیر مایه را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
سپس درب کاسه را میپوشانیم و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار میگذاریم تا خمیر مایه فعال شود. بعد از آن، آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر در یک کاسه دیگر الک میکنیم. سپس مخلوط خمیر مایه فعال شده را روی آن میریزیم و شروع به مخلوط کردن میکنیم.
مرحله سوم
سپس خمیر را ورز میدهیم و کره نرم شده را به آن اضافه میکنیم و دوباره ورز میدهیم تا کره به خوبی در خمیر مخلوط شود. هنگامی که خمیر خوب ورز داده شد، یک کاسه را چرب کرده و خمیر را درون آن قرار میدهیم و روی آن را با یک پارچه تمیز میپوشانیم.
مرحله چهارم
سپس حدود دو ساعت در یک مکان گرم قرار میدهیم تا خمیر به عمل بیاید و دو برابر شود. بعد از اینکه خمیر به عمل آمد، آن را با دست ورز داده و به توپهای مساوی تقسیم میکنیم.
مرحله پنجم
یک قالب را چرب کرده و توپهای خمیر را با کمی فاصله درون قالب میچینیم. سپس روی آن را با باقیمانده شیر چرب میکنیم. دوباره روی آن را با یک پارچه تمیز میپوشانیم و حدود ۲۰ دقیقه دیگر به خمیر استراحت میدهیم.
مرحله ششم
سپس قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده قرار میدهیم و به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم تا روی آن برشته شود. بعد از پخت، نان را از فر خارج کرده و وقتی کمی خنک شد، نان را از قالب خارج میکنیم.
مرحله هفتم
سپس روی آن را به طور کامل با کره چرب کرده و دوباره با یک پارچه تمیز میپوشانیم تا به طور کامل خنک شود. این نان را میتوان به عنوان صبحانه یا عصرانه یا با غذاهای نانی و سوپ سرو کرد.