مواد لازم و آموزش نان لایه ای پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش نان لایه ای پنیری
نانهای حجیم و فانتزی از محبوبترین انواع نان هستند. گاهی نانها را با انواع فیلینگ و مغزهای مختلف تهیه میکنند. نان لایهای پنیری یک نان حجیم و لایهای است که درون آن از کره و پنیر استفاده میشود. این نان به شکل حلزونی پیچیده میشود و در فر پخته میشود. میتوان آن را به عنوان پیشغذا یا در کنار سوپ و سالاد سرو کرد. این نان نیازی به تزیین ندارد و به خودی خود بسیار زیباست. همچنین میتوانید از هر نوع پنیری برای فیلینگ آن استفاده کنید. در این دستور از پنیر چدار استفاده شده است. برای دیدن آموزش کامل و مرحلهبهمرحله نان لایهای پنیری، تا انتها با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان لایه ای پنیری | |
آب ولرم | ۱ لیوان |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | نصف لیوان |
آرد نان | پنج و نیم الی شش و نیم لیوان |
نمک | نصف قاشق غذا خوری |
کره ذوب شده برای روی لایه ها | ۱۰۰ گرم |
پنیر دلخواه (چدار) | ۱۰۰ گرم |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش نان لایهای پنیری
مرحله اول
برای درست کردن نان خوشمزه لایهای با طعم پنیری، اول یک کاسه برداشته و شیر ولرم، آب ولرم، شکر و خمیر مایه را به آن اضافه میکنیم. کمی هم میزنیم تا مخلوط شود. سپس تخممرغ و روغن را اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شود.
مرحله دوم
اکنون بیشتر آرد و نمک را به مخلوط اضافه میکنیم تا خمیر منسجم شود. بعد آن را ورز میدهیم تا خمیر کاملاً یکدست شده و به دستانمان نچسبد. اگر خمیر کمی چسبنده بود، میتوانیم دستانمان را کمی با روغن چرب کنیم و مقداری از خمیر را جمع کنیم تا راحتتر کار کنیم.
“““html
می کنیم.
آموزش نان لایه ای پنیری
در این مرحله، روی ظرف را میپوشانیم و میگذاریم به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. سپس پف خمیر را با دست میزنیم و خمیر را جمع کرده و به ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و گلوله میکنیم.
مرحله چهارم
با اولین گلوله شروع میکنیم. سطح کار را آرد میپاشیم و یکی از گلولهها را با وردنه به اندازه یک بشقاب بزرگ باز میکنیم. داخل سینی هم آرد میپاشیم و خمیر را درون آن قرار میدهیم. سپس کره ذوبشده را با برس روی خمیر میمالیم.
مرحله پنجم
لایه بعدی خمیر را باز کرده و روی لایه اول میگذاریم و دوباره کره میمالیم تا به لایه آخر برسیم. روی لایه آخر نباید کره بزنیم. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم. سپس کره باقیمانده را روی سطح کار میمالیم.
آموزش نان لایه ای پنیری
پنیر رنده شده را روی تمام سطح خمیر پخش میکنیم. سپس از یک سمت خمیر را رول میکنیم و به اندازه ۳ انگشت برش میزنیم. داخل سینی را آرد میپاشیم و رولها را درون آن قرار میدهیم و روی آن را پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم.
مرحله هفتم
بعد از اینکه خمیر به خوبی استراحت کرد، آن را کمی با دست باز میکنیم و با فاصله در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهایم قرار میدهیم. دوباره روی آن را پوشانده و یک ربع ساعت دیگر استراحت میدهیم.
مرحله هشتم
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. یک کاسه برمیداریم و تخممرغ و شیر را درون آن مخلوط میکنیم. سپس روی نانها را با این مخلوط میمالیم. کمی کنجد روی آن میپاشیم. سپس نانها را درون فر میگذاریم.
آموزش نان لایه ای پنیری
سپس ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان میدهیم تا بپزد. بعد از آن از فر خارج کرده و صبر میکنیم تا مقداری خنک شود. سپس به آرامی نان را از سینی فر جدا میکنیم و روی توری قرار میدهیم تا کامل خنک شود و سپس در ظرف مناسب سرو میکنیم.