مواد لازم و آموزش نان لقمه ای آلمانی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نان لقمه ای آلمانی
نان لقمه ای آلمانی شبیه به دونات است و طعمی و بافتی نزدیک به آن دارد. این نان در روغن سرخ میشود و برای تهیه آن به فر یا وسایل خاصی نیاز نیست. شما میتوانید این نان را با چای یا قهوه به عنوان صبحانه، عصرانه و یا میانوعده سرو کنید. بافت نرم و توخالی این نان به خاطر وجود ماست در مواد آن است. در ادامه، آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه نان لقمه ای آلمانی را در سایت آموزشی رضیم مشاهده خواهید کرد.
مواد لازم نان لقمه ای آلمانی | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | سه چهارم لیوان |
ماست صاف شده | ۵۰۰ گرم |
آرد | ۵۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ بسته معادل ۱ قاشق چای خوری |
وانیل | ۱ بسته معادل یک چهارم قاشق چای خوری |
نمک | ۱ پنس |
آموزش نان لقمه ای آلمانی
مرحله اول
برای تهیه نان خوشمزه و ساده لقمه ای به روش آلمانی، ابتدا یک کاسه بردارید و تخم مرغها، ماست، شکر، کمی نمک و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست بدست آید.
مرحله دوم
سپس آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید. آرد را کم کم بریزید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. در مرحله بعد، خمیر را داخل یک کیسه پلاستیکی یا قیف بریزید. یک تابه عمیق را با روغن روی حرارت قرار دهید.
آموزش نان لقمه ای آلمانی
در این مرحله، قیچی را در روغن زده تا کمی چرب شود. سپس از خمیر برشهایی به اندازه کوچک و گرد بزنید و درون روغن سرخ کنید. این نانها گرد در میآیند و باید همه دور آنها را چرب کنید.
مرحله چهارم
نانها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس کمی پودر قند و دارچین روی آنها بپاشید یا نانها را در دارچین یا پودر قند غلتانده و سپس در ظرف مناسب سرو کنید.