آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان مانکی برد خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان مانکی برد

نان مانکی برد یکی از انواع نان‌های خوشمزه آمریکایی است که شامل تکه‌های نرم و شیرین نان با رویه‌ای از دارچین می‌باشد. برای یادگیری مراحل کامل تهیه این نان دلچسب، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان مانکی برد
آرد ۳٫۵ پیمانه
شیر ولرم ۱ پیمانه
خمیرمایه ۲٫۵ قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره نرم ۷۰ گرم
پنیر پارمزان به مقدار کافی
مواد لازم میانی نان
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
پنیر سفید ۵۰ گرم
سبزی معطر ۵ قاشق غذاخوری
مغز گردو (اختیاری) به مقدار کافی

آموزش نان مانکی برد

مرحله اول

برای درست کردن نان مانکی برد خوشمزه، ابتدا به مدت ۳۰ دقیقه قبل از شروع، کره را از یخچال خارج کنید و در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله شیر ولرم را همراه با شکر و خمیر مایه درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم و کمی هم می‌زنیم. سپس روی کاسه را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم مخلوط خمیر مایه برای مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله سوم

حالا تخم‌مرغ را به همراه نمک درون یک کاسه دیگر می‌ریزیم و با همزن دستی هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها خوب مخلوط شوند. سپس خمیر مایه‌ای که به عمل آمده را به کاسه حاوی تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را ۳ مرتبه الک می‌کنیم و سپس ۳ پیمانه از آرد را به کاسه مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم. حالا ۲۰ گرم کره نرم شده را به کاسه اضافه کرده و ورز دادن را ادامه می‌دهیم تا کره خوب با خمیر ترکیب شود.

مرحله پنجم

در ادامه آرد باقی‌مانده را به آرامی به کاسه اضافه کرده و ورز دادن را ادامه می‌دهیم تا یک خمیر نرم و لطیف درست شود. حالا روی کاسه را با کیسه فریزر می‌پوشانیم و در یک جای گرم قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله خمیر را برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کنار می‌گذاریم تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله به سراغ آماده کردن مواد میانی می‌رویم. اگر دوست دارید، مغز گردو را آسیاب کنید تا پودر شود.

مرحله هفتم

حالا سبزی معطر (نعنا و مرزه) را شسته و به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس پنیر خامه‌ای و پنیر سفید را درون کاسه‌ای مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی بر روی دور تند هم می‌زنیم تا بافت پنیرها یکدست شود.

مرحه هشتم

در این مرحله پودر گردو و سبزی معطر را به کاسه حاوی پنیر اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد خوب مخلوط و یکدست شوند. اکنون بعد از استراحت خمیر، آن را از کاسه خارج کرده و روی سطح کار می‌گذاریم.

مرحله نهم

از خمیر تکه‌هایی به اندازه یک گردو بزرگ جدا کرده و ۱ قاشق مرباخوری از مواد میانی را در مرکز هر کدام می‌گذاریم. سپس خمیر را دوباره چانه کرده و این کار را ادامه می‌دهیم تا مواد میانی تمام شوند.

مرحله دهم

در این مرحله باقی‌مانده کره را روی حرارت بخار آب ذوب می‌کنیم و سپس کنار می‌گذاریم. حالا یک قالب میان‌تهی را با مقداری کره چرب کرده و تکه‌های خمیر را یکی یکی داخل کره می‌زنیم و خارج می‌کنیم.

مرحله یازدهم

حالا تکه‌های خمیر را درون قالب کنار هم می‌چینیم و روی هر لایه مقداری پنیر پارمزان می‌پاشیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا همه تکه‌های خمیر تمام شوند. سپس روی قالب را می‌پوشانیم و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم.

مرحله دوازدهم

در این مدت، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. پس از ۳۰ دقیقه، قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم نان برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد تا کاملاً آماده شود.

مرحله سیزدهم

بعد از این زمان، قالب را از فر خارج کرده و بعد از ۵ دقیقه استراحت نان را از قالب جدا می‌کنیم. سپس نان را با مقداری کره آب‌شده رومال می‌کنیم و اجازه می‌دهیم نان استراحت کند تا کره به خورد آن برود.

مواد لازم و آموزش نان مانکی برد خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله چهاردهم

اگر دوست دارید، وقتی نان هنوز داغ است، مقداری پنیر پارمزان را روی نان پخش کرده و اجازه می‌دهید نان خنک شود. پس از خنک شدن، نان را به شکل دلخواه برش زده و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا