آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان مایورکا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان مایورکا

نان مایورکا یک نوع نان خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که معمولاً برای صبحانه تناول می‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه نان مایورکا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان مایورکا
خمیر مایه فوری ۲ و ¼ قاشق چایخوری
آب ولرم ½ پیمانه
شیر ولرم ¾ پیمانه
کره ½ پیمانه
شکر ⅓ پیمانه
نمک ¼ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۵۴۰ تا ۵۶۰ گرم
خامه صبحانه به مقدار کافی
مواد لازم میانی
کره ۲۵ گرم

آموزش نان مایورکا

مرحله اول

برای درست کردن نان مایورکا خوشمزه، ابتدا خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم در یک کاسه می‌ریزیم. بعد، این مواد را مخلوط می‌کنیم و روی کاسه را با یک پارچه می‌پوشانیم تا خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه عمل بیاید.

مرحله دوم

حالا زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و زرده را در یک کاسه دیگر می‌ریزیم. سپس، شیر ولرم و بقیه شکر را به زرده اضافه می‌کنیم و با همزن به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله، کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری ذوب می‌کنیم و سپس آن را به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه می‌کنیم.

“““html

در این مرحله مخلوط خمیر مایه را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

حالا آرد را درون الک می‌ریزیم و آن را سه بار الک می‌کنیم. سپس به آرامی آرد را به مخلوط خمیر مایه اضافه کرده و ورز می‌دهیم تا خمیری نرم و لطیف در کاسه جمع شود. سپس روی خمیر را با سلفون یا پارچه تمیز می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می‌دهیم خمیر به مدت یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. بعد از گذشت این زمان، خمیر را روی سطح کار منتقل کرده و با وردنه به شکل مربع به ضخامت یک سانتی‌متر باز می‌کنیم.

مرحله ششم

در مرحله بعد برای آماده کردن مواد میانی، ابتدا کره را روی حرارت غیرمستقیم بخار کتری ذوب می‌کنیم تا کاملاً ذوب شود. سپس اجازه می‌دهیم کره کمی خنک شود، بعد با برس کره را روی تمام سطح خمیر می‌مالیم.

مرحله هفتم

حالا خمیر را به شکل نوارهای باریک برش می‌زنیم و رول می‌کنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیرهای رول شده را با فاصله از هم درون سینی قرار می‌دهیم. بعد روی خمیرها را با کیسه فریزر می‌پوشانیم.

مرحله هشتم

در این مرحله برای بار دوم به خمیر اجازه می‌دهیم یک ساعت دیگر استراحت کند تا حجیم شود. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که کاملاً گرم شود. بعد برس را به خامه آغشته می‌کنیم.

مرحله نهم

حالا خامه را روی خمیرها می‌مالیم، سپس سینی را به همراه یک کاسه آب داغ به فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم نان به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از این زمان سینی را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله دهم

در نهایت فوراً روی نان‌های مایورکا کره می‌مالیم و مقداری پودر قند را به عنوان تزئین روی آن‌ها الک می‌کنیم. در آخر نان‌ها را در وعده صبحانه یا عصرانه به همراه مربا، کره، پنیر، نوتلا یا خامه سرو می‌کنیم. نوش جان!

مواد لازم و آموزش نان مایورکا خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا