آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان مربایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان مربایی

شما هم حتماً خاطرات دوران کودکی و صبحانه‌های دلپذیر را به خاطر دارید. صبحانه‌هایی که با پنیرهای خانگی ساده و مرباهای دلنشین پر می‌شدند و لحظه‌های شیرینی را به ما هدیه می‌دادند. امروز به یاد آن روزها، آموزش یک نان مربایی بسیار خوشمزه را برایتان آماده کرده‌ایم. این نان مربایی زیبا با ظاهری دلنشین و ساده، گزینه‌ای عالی برای میز صبحانه یا میان وعده‌های شماست. پیشنهاد می‌کنیم هر از گاهی برای خوشحال کردن همسر و فرزندان خود این نان مربایی خوشمزه را درست کنید. مطمئن باشید که شکل قلبی آن، خانواده و به ویژه کودکان شما را شگفت‌زده خواهد کرد. بنابراین فرصت را از دست ندهید و برای تهیه این نان مربایی خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم نان مربایی
آرد ۱.۵ پیمانه
شیر ½ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۵ گرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
مربا با طعم دلخواه به مقدار کافی

آموزش نان مربایی

مرحله اول

در ابتدا، نصف پیمانه شیر را در یک کاسه بریزید تا کمی گرم شود. سپس یک قاشق مرباخوری شکر به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. حالا یک قاشق چایخوری خمیر مایه را روی این ترکیب بریزید.

مرحله دوم

حالا روی کاسه را بپوشانید تا خمیر مایه پف کند. این کار معمولاً ۵ دقیقه طول می‌کشد. در این حین، ۱۵ گرم کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.

مرحله سوم

در این مرحله، یک تخم‌مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. زرده را به کره نرم‌شده اضافه کرده و هم بزنید. مقداری شکر و وانیل نیز به آن اضافه کنید تا عطر و طعم بگیرد.

مرحله چهارم

حالا خمیر مایه پف کرده را به این مخلوط اضافه کنید. یک و نیم پیمانه آرد را در یک کاسه دو یا سه بار الک کنید تا سبک شود. سپس به تدریج آن را به مخلوط خمیر مایه و تخم مرغ اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله توجه داشته باشید که باید آرد را به‌اندازه‌ای اضافه کنید که خمیری نرم و لطیف داشته باشید که به دست نچسبد. یک سطح کار روی میز بگذارید و مقداری آرد روی آن بپاشید. بعد از آن، خمیر را روی آرد قرار دهید.

“`

در مرحله ششم، با پاشنه ی دست خود خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید تا خوب و محکم شود. سپس خمیر را در یک ظرف قرار دهید و روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید. بگذارید خمیر به مدت یک ساعت در جایی مناسب استراحت کند.

مرحله هفتم

در این مرحله، برای درست کردن مربا، ۲۰۰ گرم توت فرنگی را خرد کنید و با ۲۰۰ گرم شکر مخلوط کنید. سپس کمی ژلاتین به آن اضافه کنید. این ترکیب را به مدت دو ساعت در جایی مناسب بگذارید تا توت فرنگی‌ها آب بیندازند.

مرحله هشتم

بعد از این مرحله، مخلوط را روی حرارت کم بگذارید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد تا آب مربا کاملاً بخار شود. در پایان، نصف قاشق مرباخوری پودر ژلاتین به آن اضافه کنید و بگذارید کاملاً خنک شود تا به فرم مارمالاد درآید.

مرحله نهم

وقتی خمیر به اندازه کافی ورز خورد، باید پف آن را بگیرید و با استفاده از یک وردنه آن را صاف کنید. سپس خمیر را به شکل مربع‌های کوچک ۹ سانتی‌متری ببرید و مربا را در وسط هر کدام قرار دهید. در نهایت، این مربع‌ها را به شکل پاکت نامه بپیچید.

مرحله دهم

در این مرحله، مقداری از خمیرهای باقی‌مانده را به شکل قلب‌های کوچک برش دهید و با کمی آب یا سفیده تخم‌مرغ آن‌ها را در وسط خمیرهای شکل‌گرفته (نامه‌ها) بچسبانید. کمی فشار دهید تا بعد از پخت جدا نشوند.

مرحله یازدهم

در این مرحله، مقداری زعفران دم‌کرده را با سفیده تخم‌مرغ روی پاکت‌ها بزنید و سپس آن‌ها را درون فر که ۱۵ دقیقه قبل از مدت زمان پخت گرم شده قرار دهید. دمای فر باید ۱۸۰ درجه سانتیگراد باشد. بعد از ۱۵ دقیقه، قالب‌ها را از فر بیرون آورید.

مواد لازم و آموزش نان مربایی خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله دوزادهم

سپس بگذارید کاملاً خنک شود. بعد از آن، روی آن‌ها را با مقداری ژله بریلو که به آن رنگ خوراکی افزوده‌اید، تزئین کنید. برای لطیف‌تر شدن نان، یک ظرف پر از آب جوش را درون فر قرار دهید.

مرحله سیزدهم

نان مربایی خوشمزه شما آماده است و می‌توانید آن را با خانواده میل کنید. دقت کنید که برای مربا می‌توانید از هر نوع مربای دلخواه یا مارمالاد استفاده نمایید. فقط باید مقدار کمی ژلاتین به آن اضافه کنید و همچنین مربا یا مارمالاد باید حاوی شهد زیادی نباشد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا