آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان مرمر نوتلایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان مرمر نوتلایی

نان‌های حجیم و فانتزی جزء نان‌های محبوب هستند. برخی از این نان‌ها با مواد مختلف مانند شکلات یا عسل پر می‌شوند. نان مرمر نوتلایی یک نان حجیم با فیلینگ نوتلا و عسل یا مرباست. ظاهر خاص این نان، آن را زیبا و پرطرفدار کرده است. می‌توان این نان را به عنوان صبحانه یا عصرانه با چای یا قهوه سرو کرد. این نان به دلیل استفاده از مخمر، هضم آسانی دارد و نیازی به تزیین ندارد چرا که خودش بسیار زیباست. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نان مرمر نوتلایی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان مرمر نوتلایی
تخم مرغ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کره به دمای محیط رسیده ۶۰ گرم
آرد ۴۶۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
مخمر فوری ۱۲ گرم
قهوه ۱ قاشق چای خوری معادل ۵ گرم
شیر گرم ۲۵۰ میلی لیتر
نوتلا ۱۵۰ گرم
عسل ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

آموزش نان مرمر نوتلایی

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه و مخصوص مرمر با طعم نوتلا، ابتدا یک کاسه بردارید و مخمر را درون آن بریزید. یک قاشق غذاخوری از شکر را نیز اضافه کنید و شیر ولرم را روی مخمر بریزید تا عمل کند.

مرحله دوم

در مرحله بعد، در یک کاسه دیگر، همه مواد به جز آرد و کره را مخلوط کنید. سپس مخمر که آماده شده را اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط کنید. آرد را به آرامی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.

مرحله سوم

کمتر از ۵ تا ۸ دقیقه طول می‌کشد تا خمیر به حالت کشسانی درآید. سپس کره را کم‌کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. یک کاسه را چرب کرده و خمیر را درون آن قرار دهید و به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مرحله چهارم

این استراحت برای خمیر ضروری است. روز بعد، خمیر را از یخچال خارج کرده و با دست، هوای آن را بزنید. سپس روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید. سپس با وردنه، خمیر را به شکل مستطیلی با ابعاد ۴۰ در ۶۰ سانتی‌متر باز کنید.

مرحله پنجم

نوتلا یا شکلات صبحانه را کمی گرم کرده و روی سطح خمیر بمالید تا خوب پخش شود.

“““html

ما خمیر را می‌مالیم و دوباره آن را تا می‌کنیم. سپس روی سطح کار آرد می‌پاشیم و خمیر را باز می‌کنیم. این بار اندازه آن حدود ۲۵ در ۳۵ سانتی‌متر خواهد بود. بعد از این، خمیر را به نوارهای دو سانتی‌متری برش می‌زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، کف سینی فر را به طور کامل با کاغذ روغنی پوشانده و آن را با روغن چرب می‌کنیم. نوارهای برش‌زده شده را به آرامی در سینی فر قرار می‌دهیم و بین آنها فاصله می‌گذاریم. سپس سینی را در فر گرم با دما ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

نان نباید خشک شود و باید قابلیت رول کردن را داشته باشد. پس از پخت، نان را روی یک کاغذ روغنی برمی‌گردانیم و روی آن عسل یا مربای گرم شده می‌مالیم که مانند چسب عمل می‌کند. سپس نان را رول کرده و به آن اجازه می‌دهیم ۴ تا ۵ ساعت استراحت کند و بعد از آن برش می‌زنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا