مواد لازم و آموزش نان مریخی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نان مریخی
نان مریخی یکی از نانهای خوشمزه و سادهای است که میتوانید برای صبحانه درست کنید. این نان با طعمهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری روش کامل پخت نان مریخی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان مریخی | |
آرد | ۵ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شیر | ۲ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آموزش نان مریخی
مرحله اول
برای درست کردن نان مریخی، ابتدا خمیر مایه فوری را با ۱ قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان شیر ولرم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سپس روی کاسه را بپوشانید و بگذارید کنار.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد را در یک کاسه بزرگ الک کنید و وسط آن را باز کنید. بعد از اینکه خمیر مایه پف کرد، آن را به همراه شیر، بکینگ پودر، نمک و بقیه شکر به کاسه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
بعد از اینکه خمیر کمی شکل گرفت، روغن مایع را به آن اضافه کنید و ورز دادن خمیر را ادامه دهید تا روغن به خوبی جذب شود. سپس خمیر را به شکل چونههایی درآورده و در کاسه قرار دهید و روی آن را با سلفون یا پارچه تمیز بپوشانید.
مرحله چهارم
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خمیر را روی میز کار منتقل کنید و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه باز کنید. سپس تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال به خوبی هم بزنید.
مرحله پنجم
در این مرحله، روی خمیرها را با تخم مرغ رومال کنید و در صورت دلخواه مقداری کنجد، سیاه دانه یا مهیاوه روی خمیرها بپاشید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و یکی از خمیرها را درون آن بگذارید.
مرحله ششم
حالا درب تابه را بگذارید و بگذارید زیر نان کمی رنگ بگیرد. سپس نان را برگردانید و بگذارید طرف دیگر آن هم طلایی شود. این کار را برای تمام نانها تکرار کنید و سپس نانها را گرم سرو کنید.