مواد لازم و آموزش نان ملاقه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نان ملاقه ای
نان یکی از غذاهای اصلی در سفرههای ایرانی است. از انواع نانهای نازک میتوان نام برد. نان ملاقهای یکی از این نانهاست که بافتی مشابه کرپ دارد و از تخممرغ و ماست تهیه میشود. این نان را میتوانید در کنار غذاها سرو کنید یا با روغن و سیر طعمی خوشمزه به آن بدهید. جالب اینجاست که خمیر این نان نیازی به عمل آمدن ندارد و همین باعث میشود خیلی سریع آماده شود.
مواد لازم نان ملاقهای | |
تخممرغ | ۱ عدد |
ماست | ۴ قاشق غذاخوری |
آب | یک چهارم لیوان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۱ لیوان سر خالی |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
دستور پخت نان ملاقهای
مرحله اول
برای تهیه نان ملاقهای خوشمزه و سریع، یک کاسه برمیداریم. درون آن تخممرغ را میشکنیم. سپس روغن مایع، نمک، آب و ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله دوم
بعد از این، به آرامی آرد و بکینگ پودر را اضافه میکنیم تا مخلوط به غلظت ماست برسد. اگر خیلی غلیظ شد، میتوانیم کمی آب به آن اضافه کنیم. حالا یک تابه نچسب برمیداریم و کف آن را چرب کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا داغ شود.
مرحله سوم
با استفاده از یک ملاقه، مقداری از خمیر را برداشته و در کف تابه پخش میکنیم. اگر دوست دارید، میتوانید کمی کنجد روی آن بپاشید. در تابه را میگذاریم و به مدت چهار دقیقه میپزیم. سپس در را برداشته و نان را بر میگردانیم. اجازه میدهیم دو دقیقه دیگر هم بپزد. حالا نان خانگی ما آماده است.