آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان نارگیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان نارگیلی

نان های حجیم و فانتزی یکی از محبوب ترین انواع نان ها هستند. گاهی اوقات نان ها را با مواد پر کننده و مغزهای مختلف می پزند و گاهی هم روی نان را با مواد خاص تزئین می کنند. این نان به صورت دو لایه تهیه می‌شود. لایه زیر، که پایه نامیده می‌شود، از خمیر نان درست شده و با پودر نارگیل مخلوط است. لایه روی نان از سفیده تخم مرغ و پودر نارگیل تشکیل می‌شود که باعث می‌شود نان بافتی ترد و شکننده پیدا کند. در این دستور، نان در قالب مافین پخته می‌شود. شما می‌توانید این نان را به عنوان صبحانه یا عصرانه با چای یا قهوه سرو کنید. به دلیل استفاده از پودر نارگیل، این نان بسیار مقوی و سالم است.

مواد لازم نان نارگیلی
آرد ۲ لیوان
شکر ۵ قاشق سوپ خوری
کره ۴۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
شیر نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری
شکر ۱ قاشق مربا خوری
مواد رویه
پودر نارگیل نصف پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل کمی
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری

“““html

دستور پخت نان نارگیلی

مرحله اول

برای شروع تهیه نان نارگیلی، یک قابلمه برمی‌داریم. در این قابلمه، پودر نارگیل، شکر، روغن مایع و سفیده تخم‌مرغ را می‌ریزیم و با هم ترکیب می‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به مدت ۱۵ دقیقه مرتب هم می‌زنیم تا گرم شود.

مرحله دوم

مراقب باشید که مواد نباید بجوشد. بعد از این که گرم شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و وانیل و آب‌لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. یک کاسه کوچک هم آماده می‌کنیم و در آن، شکر، خمیر مایه فوری و شیر ولرم را می‌ریزیم و کمی هم می‌زنیم.

مرحله سوم

سپس اجازه می‌دهیم تا این مخلوط کمی پف کند. در یک کاسه بزرگ دیگر، تخم‌مرغ، پودر نارگیل و شکر را اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. بعد وانیل و بکینگ پودر را اضافه می‌کنیم و باز هم هم می‌زنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، مخلوط خمیر مایه را به مخلوط تخم‌مرغی اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. سپس آرد را الک کرده و کم‌کم به مخلوط اضافه می‌کنیم تا خمیر جمع شود. بعد از آن، کره‌ای که به دمای اتاق رسیده را کم‌کم به خمیر اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر را به آرامی ورز می‌دهیم تا کره خوب به خورد خمیر برود. مراقب باشید که آرد زیادی اضافه نکنید. با ورز دادن می‌توانیم چسبندگی خمیر را کم کنیم. خمیر را داخل یک کاسه قرار می‌دهیم و روی آن را با سلفون می‌پوشانیم تا استراحت کند.

مرحله ششم

بعد از حدود یک تا یک و نیم ساعت استراحت خمیر، سلفون را برمی‌داریم. پف خمیر را با دست می‌زنیم. قالب مافین را با کره چرب کرده و خمیر را تا دو سوم قالب پر می‌کنیم و داخل آن می‌گذاریم.

مرحله هفتم

سپس روی خمیر را با موادی که در مرحله اول آماده کردیم، پر می‌کنیم. بعد قالب را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار می‌دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم. در آخر، دو دقیقه هم گریل فر را روشن می‌کنیم تا روی مافین‌ها طلایی شود.

مرحله هشتم

اگر قالب مافین ندارید، می‌توانید خمیر را در هر قالب دیگری پخش کنید. سپس روی آن را کمی فرو رفتگی ایجاد کنید و مواد رویه را روی آن بریزید. برای زیبایی بیشتر، با زرده تخم‌مرغ، شیر و زعفران روی آن را رومال کنید و در فر قرار دهید. بعد از پخت، می‌توانید کمی عسل روی نان‌ها بریزید تا خوشمزه‌تر شوند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا