آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان همبرگر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان همبرگر

نان همبرگر که به نان برگر هم معروف است، نوعی نان ویژه برای تهیه انواع برگرها مانند همبرگر و چیزبرگر است. این نان خوشمزه را می‌توان با آب یا شیر درست کرد و می‌توانید به سلیقه خود آن را تهیه کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله نان همبرگر، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ عدد نان
آرد نان فانتزی ۵۰۰ گرم
خمیر مایه فوری ۱۰ گرم
ماست ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
شکر ۲۰ گرم
ایزی همبرگر ۱۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
آب ولرم ۲۵۰ گرم

آموزش نان همبرگر

مرحله اول

در ابتدا برای فعال کردن خمیر مایه، پودر خمیر مایه فوری را همراه با شکر و نصف پیمانه آب ولرم در یک ظرف درب‌دار می‌ریزیم و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در جایی گرم نگه می‌داریم تا روی خمیر مایه حباب بزند و حجمش تقریبا دو برابر شود.

مرحله دوم

سپس آرد نان فانتزی را با نمک مخلوط کرده و بعد از دو بار الک کردن، در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. در ادامه، مایه خمیر آماده شده را به همراه ماست، ایزی همبرگر، آب ولرم و روغن مایع به آرد اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید خمیر را با دست ورز دهیم تا به یک خمیر صاف و یکدست با چسبندگی کم برسیم. ورز دادن را ادامه می‌دهیم تا وقتی کمی از خمیر را با دست باز می‌کنیم، کش بیاید و پاره نشود.

مرحله چهارم

یک ظرف بزرگ و گود که اندازه‌اش دو تا سه برابر حجم خمیر باشد انتخاب کرده و با روغن بدنه آن را چرب می‌کنیم. سپس خمیر را به شکل یک چونه بزرگ جمع کرده و در ظرف قرار می‌دهیم و روی ظرف را با یک دستمال تمیز می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

حالا ظرف را در یک جای گرم قرار می‌دهیم تا خمیر به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند. بعد از ۳۰ دقیقه خمیر را کمی ورز داده و به ۸ قسمت تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را به صورت جداگانه چونه می‌کنیم.

مرحله ششم

داخل سینی فر یک کاغذ روغنی می‌گذاریم یا کمی روغن مایع می‌زنیم و سپس چونه‌ها را با فاصله در سینی قرار می‌دهیم. حالا یک نایلون روی چونه‌ها می‌کشیم و اجازه می‌دهیم ۴۵ دقیقه استراحت کنند.

مرحله هفتم

پس از ۴۵ دقیقه باید حجم چونه‌ها دو برابر شده باشد. ۱۵ دقیقه قبل از آماده شدن خمیرها، فر را به دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود. سپس با زرده تخم‌مرغ روی خمیرها را رومال کرده و مقداری کنجد روی آنها می‌پاشیم.

مرحله هشتم

حالا سینی فر را داخل فر گذاشته و اجازه می‌دهیم نان‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر بپزند. سپس سینی را خارج کرده و صبر می‌کنیم تا نان‌ها خنک شوند، بعد با چاقو برش می‌زنیم و آماده استفاده می‌شوند.

نکات آموزش نان همبرگر

نان همبرگر در توستر

برای استفاده از توستر، آن را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد ۱۵ دقیقه قبل روشن می‌کنیم و یک کاسه آب جوش درون آن قرار می‌دهیم تا نان‌ها خشک نشوند. بعد از داغ شدن توستر، نان‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون توستر قرار می‌دهیم تا بپزند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا