مواد لازم

مواد لازم و آموزش نان هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان هندی

نان هندی یکی از نان‌های خوشمزه و سنتی کشور هند است که روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نان هندی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان هندی
آرد نانوایی ۳ پیمانه
ماست چکیده ½ پیمانه
خمیر مایه ۲٫۵ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
آب ولرم ¾ پیمانه

آموزش نان هندی

مرحله اول

برای تهیه نان هندی، ابتدا آرد را در یک کاسه بزرگ الک می‌کنیم. سپس خمیر مایه، ماست چکیده، روغن و نمک را به کاسه اضافه کرده و آنها را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، به آرامی آب را به کاسه اضافه کرده و در حین اضافه کردن، مواد را مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید. به یاد داشته باشید که ممکن است تمام مقدار آب استفاده نشود.

مرحله سوم

بعد از اینکه خمیر جمع شد، سطح کار را آرد می‌پاشیم و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می‌دهیم. سپس کاسه را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را درون کاسه قرار می‌دهیم. در نهایت روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله چهارم

سپس کاسه را در یک جای گرم در آشپزخانه می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت یک ساعت استراحت کند تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از این زمان، خمیر را ورز می‌دهیم و به شش قسمت تقسیم می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا هر بخش خمیر را چونه می‌کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می‌دهیم تا کمی پف کند. در این میان، یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم تا خوب گرم شود، سپس چونه‌ها را با وردنه به قطر ۲۵ سانتی متر باز می‌کنیم.

مرحله ششم

خمیرهای باز شده را درون تابه قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم یک سمت نان به طور کامل بپزد. وقتی یک سمت نان رنگ گرفت، آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم خوب بپزد.

مرحله هفتم

پس از پخت کامل نان‌ها، آنها را از تابه خارج کرده و مقداری کره روی آنها می‌مالیم. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید از مواد دیگری هم روی نان‌ها استفاده کنید. در نهایت نان‌ها را داغ سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا