آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان پاسکا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان پاسکا

نان پاسکا یک نوع نان سنتی از کشور اوکراین است که معمولاً در مراسم‌های خاص مانند اعیاد تهیه می‌شود. برای یادگیری روش کامل و گام به گام تهیه نان پاسکا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان پاسکا
شیر ولرم ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ½ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
کره ذوب شده ۵۰ گرم
آرد نان فانتزی ۴ پیمانه
کشمش پلویی ۱ پیمانه
مواد مایه خمیر
آب ولرم ۱ پیمانه
مایه خمیر فوری ۲ قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق چایخوری
مواد رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ قاشق چایخوری

آموزش نان پاسکا

مرحله اول

برای درست کردن نان پاسکا، ابتدا کشمش‌ها را داخل یک کاسه با آب بریزید و بگذارید خیس بخورند. سپس، آب ولرم را همراه با مایه خمیر فوری و شکر در یک کاسه کوچک بریزید و خوب ترکیب کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، روی کاسه را بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه کنار بماند تا مایه خمیر فعال شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را با کره، شکر و رنده پوست لیمو در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

حالا شیر را به مایه خمیر فعال شده اضافه کنید و کم کم مواد را مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود. سپس آرد را درون الک بریزید و به تدریج روی مواد الک کنید و مخلوط کنید تا زمانی که خمیر به هم بچسبد.

مرحله

“`

مرحله چهارم

زمانی که دیگر خمیر به دستان ما نچسبید، اضافه کردن آرد را قطع می‌کنیم. سپس کشمش‌ها را می‌شوییم و بعد از خشک شدن به خمیر اضافه می‌کنیم. خمیر را به‌قدر کافی ورز می‌دهیم تا کشمش‌ها به‌خوبی درون خمیر توزیع شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله، یک کاسه مناسب را چرب کرده و خمیر را درون آن می‌گذاریم. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به خمیر اجازه می‌دهیم که به مدت یک تا دو ساعت استراحت کند تا حجم آن تقریباً دو برابر شود.

مرحله ششم

بعد از گذشت این زمان، خمیر را کمی ورز می‌دهیم تا هوای اضافی آن خارج شود. سپس فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. پس از آن، خمیر را در قالبی به قطر ۲۵ سانتی‌متر قرار می‌دهیم و روی آن را به شکل دلخواه تزئین می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، روی خمیر را با مخلوطی رومال می‌کنیم و قالب را به داخل فر می‌گذاریم. اجازه می‌دهیم نان به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه به‌طور کامل پخته شود. سپس، گریل را روشن می‌کنیم تا روی نان طلایی و خوش‌رنگ شود. در پایان، نان را همراه با کره و عسل سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا