مواد لازم و آموزش نان پاپیون خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نان پاپیون
نان پاپیونی یکی از نانهای خوشمزه و ساده است که در بسیاری از کشورها تهیه میشود و میتواند طعمهای مختلفی داشته باشد. در ادامه، میتوانید مراحل تهیه این نان را به صورت کامل و مرحلهبهمرحله مشاهده کنید. با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان پاپیون | |
آرد نان فانتزی | ۳۰۰ گرم |
خمیر مایه فوری | ۵ گرم |
شکر | ۲۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | ۳ گرم |
کره | ۲۵ گرم |
شیر | ۱۵۰ گرم |
آموزش نان پاپیون
مرحله اول
برای درست کردن نان پاپیونی خوشمزه، اول آرد را در یک کاسه بزرگ الک میکنیم. سپس خمیر مایه، شکر و نمک را به آرد اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به مخلوط اضافه میکنیم و کاملاً هم میزنیم. بعد کمکم شیر را اضافه میکنیم و همه مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر شکل بگیرد. وقتی خمیر آماده شد، کره را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا روی یک میز یا سطح صاف کمی روغن میزنیم، خمیر را روی آن میگذاریم و حدود ۱۰ دقیقه ورز میدهیم. بعد روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند. سپس خمیر را به چونههای ۵۰ گرمی تقسیم میکنیم.
مرحله چهارم
این بار چونهها را دوباره با نایلون میپوشانیم و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت میدهیم. حالا چونهها را با دست به شکل پاپیون درمیآوریم و سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیرها را روی آن میچینیم.
مرحله پنجم
حالا دوباره روی خمیرها را با نایلون میپوشانیم و بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه استراحت میدهیم. پس از این زمان، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود.
مرحله ششم
وقتی فر گرم شد، سینی را داخل فر میگذاریم و به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا نانها بپزند. بعد از آن گریل را روشن میکنیم تا روی نانها طلایی شود، سپس آنها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار میدهیم.