آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان پرتزل خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان پرتزل

نان‌های حجیم و فانتزی جزو نان‌های محبوب هستند. در بعضی مواقع نان‌ها را با پرکننده‌ها و مغزهای مختلف می‌پزند. نان پرتزل یکی از نان‌های حجیم بدون پرکننده است. طرز تهیه آن کمی متفاوت است، اما در فر درست می‌شود و به تنور نیازی ندارد. این نان را می‌توان با پنیر و سبزی، یا در کنار غذاهای نانی، خوراک‌ها و سالادها سرو کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله نان پرتزل، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان پرتزل
آرد تقریباً ۴ پیمانه
آب یک و نیم پیمانه
کره به دمای محیط رسیده ۲۵ گرم
شکر ۱ قاشق مرباخوری
مایه خمیر یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری

آموزش نان پرتزل

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه پرتزل، ابتدا آب گرمی که انگشت را نسوزاند، در یک کاسه می‌ریزیم. سپس مایه خمیر و شکر را به آن اضافه می‌کنیم و روی آن یک درپوش قرار می‌دهیم تا حدود ۱۰ دقیقه بماند. این کار باعث می‌شود مایه خمیر عمل کند و پف کند.

مرحله دوم

در این مرحله، یک کاسه بزرگ برمی‌داریم و کره نرم شده را درون آن می‌ریزیم. سپس مقداری نمک به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم. مایه خمیر آماده شده را هم به این مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

مرحله سوم

۴ پیمانه آرد را روی مخلوط الک می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا یک خمیر نرم و یکنواخت درست شود. اگر احساس کردیم آرد زیاد است، می‌توان کمی آب به آن اضافه کرد تا به قوام دلخواه برسیم. خمیر را حدود ده دقیقه با دست ورز می‌دهیم و سپس یک کاسه را چرب می‌کنیم.

مرحله چهارم

خمیر را درون کاسه چرب شده می‌گذاریم و روی آن را با سلفون می‌پوشانیم. اجازه می‌دهیم یک ساعت بماند تا خمیر خوب عمل کند و حجمش دو برابر شود. در این مرحله، خمیر را به تکه‌های ۷۰ گرمی تقسیم کرده و هر تکه را به شکل نوار درمی‌آوریم.

مرحله پنجم

برای شکل دادن نوارها، آن‌ها را به شکل دایره درمی‌آوریم و دو سر خمیر را به هم می‌پیچیم.底 دایره را برمی‌گردانیم. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. در یک قابلمه، سه لیوان آب و ۷۰ گرم جوش شیرین می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد.

مرحله ششم

خمیرهایی که فرم داده شده‌اند را به مدت ده ثانیه در این آب جوش قرار می‌دهیم. بعد از ۱۰ ثانیه، آن‌ها را از آب جوش درآورده و روی کاغذ روغنی در سینی فر می‌چینیم. روی آن‌ها کنجد یا نمک دریا می‌پاشیم و سپس آن‌ها را در فر که از قبل گرم شده است، قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

نان‌ها را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌پزیم. اگر بخواهید می‌توانید مرحله جوشاندن در آب و جوش شیرین را حذف کنید و خمیرها را مستقیماً در سینی فر بچینید. در این صورت، روی آن‌ها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و با کنجد تزئین کنید و سپس در فر بپزید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا