آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان پنبه ای پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان پنبه ای پنیری

نان پنبه‌ای پنیری یکی از نان‌های خوشمزه و نرم است که در سراسر جهان محبوب است. این نان بافتی لطیف و نرم دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نان پنبه‌ای پنیری، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان پنبه ای پنیری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ولرم ۱ لیوان
آب گرم نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
مخمر فوری ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر قند یا شکر یک و نیم قاشق چای خوری
آرد ۴ لیوان
کنجد و سیاه دانه برای تزیین به مقدار لازم
پنیر و جعفری برای داخل نان به مقدار لازم

آموزش نان پنبه ای پنیری

مرحله اول

برای درست کردن نان پنبه‌ای خوشمزه، ابتدا یک کاسه می‌زنیم و در آن یک تخم‌ مرغ کامل و یک سفیده را می‌ریزیم. یکی از زرده‌ها را برای روی نان کناری می‌گذاریم. سپس شیر، روغن، آب، خمیر مایه، شکر و نمک را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست بیاید و به مدت ده دقیقه ورز می‌دهیم. سپس خمیر را در کاسه‌ای چرب شده می‌گذاریم و روی آن را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله سوم

در این مرحله، کاسه را در دمای محیط قرار می‌دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود. این کار معمولاً بین نیم تا یک ساعت زمان می‌برد. پس از اینکه خمیر عمل آمد و حجم آن تقریبا دو برابر شد، با دست کمی پف خمیر را می‌زنیم.

مرحله چهارم

از خمیر به اندازه یک نارنگی جدا کرده و با دست کمی باز می‌کنیم. سپس مقداری پنیر و جعفری را در وسط خمیر قرار می‌دهیم و خمیر را رول می‌کنیم و در سینی می‌چینیم. مجدداً روی نان‌ها را با پارچه می‌پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه می‌گذاریم استراحت کند.

مرحله پنجم

در این مرحله، زرده تخم‌مرغی که کنار گذاشته بودیم را با چنگال مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود، سپس با فرچه روی نان‌ها می‌زنیم. سیاه‌دانه و کنجد را روی نان‌ها می‌پاشیم. فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.

مرحله ششم

سینی فر را درون فر قرار می‌دهیم و با همان دما اجازه می‌دهیم تا بپزد و روی نان‌ها رنگ بگیرد. بعد از اینکه نان‌ها را از فر بیرون آوردیم، روی آن‌ها را با پارچه می‌پوشانیم تا نرم شوند. سپس در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا