آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان پنیری

نان پنیری یکی از نان‌های خوشمزه ایرانی است که معمولاً به عنوان صبحانه استفاده می‌شود. این نان خوشمزه طعم خوبی دارد و ظاهری زیبا هم دارد، به همین دلیل می‌تواند گزینه مناسبی برای صبحانه‌های دوستانه و دورهمی‌ها باشد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله درست کردن نان پنیری، با رضیم در ادامه همراه باشید.

مواد لازم نان پنیری
آرد سفید ۲ و ¼ پیمانه
شیر ولرم ۱ پیمانه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۱ قاشق غذاخوری
مایه خمیر فوری ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پنیر لاکتیکی ۱ بسته
نمک ۱ قاشق چایخوری

آموزش نان پنیری

مرحله اول

ابتدا شیر را با مایه خمیر و شکر در یک ظرف مناسب مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل بیاید. سپس روغن زیتون و ماست را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا سفیده تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کنید و زرده تخم‌مرغ را برای رومال کنار بگذارید. سپس مایه خمیر آماده شده را اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و دوباره الک کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، کم‌کم آرد را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر به هم بچسبد. خمیر باید کمی چسبناک باشد، بنابراین فقط مقداری آرد اضافه کنید که خمیر جمع شود و خیلی چسبناک نشود.

مرحله چهارم

پس از جمع شدن خمیر، روغن مایع را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه خمیر را ورز دهید. یک ظرف بزرگ را با روغن چرب کرده و خمیر را به صورت یک گلوله بزرگ داخل آن قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید.

“““html
را با سلفون می پوشانیم و روی سلفون هم حوله می اندازیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر را به مدت یک ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا حجمش دو برابر شود. پس از گذشت یک ساعت، خمیر را روی سطح کار کمی ورز می‌دهیم تا هوای اضافی آن خارج شود. اکنون خمیر را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و چونه می‌گیریم.

مرحله ششم

سطح کار را کمی آرد می‌پاشیم و خمیرها را با وردنه باز می‌کنیم. درون قالب با قطر ۲۲ سانتی‌متر، کاغذ روغنی می‌گذاریم یا با روغن چربش می‌کنیم. حالا خمیر را کف قالب قرار می‌دهیم و مانند خمیر پیتزا آن را به صورت یکدست درون قالب پخش می‌کنیم.

مرحله هفتم

اکنون با چاقو روی خمیر را مانند پیتزا به صورت خطی برش می‌زنیم تا خمیر به ۸ تکه مساوی تقسیم شود. سپس پنیر لاتیکی را به نوارهایی به طول ۸ سانتی‌متر و عرض ۱ سانتی‌متر برش می‌زنیم و داخل برش‌های خمیر می‌گذاریم.

مرحله هشتم

اگر پنیر را به خوبی درون خمیر قرار ندهیم، بعد از پخت نان، پنیرها بالا می‌آیند و ظاهر نان را خراب می‌کنند. بعد از اینکه پنیرها را داخل خمیر گذاشتیم، روی خمیر را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می‌دهیم.

مرحله نهم

پس از استراحت خمیر، زرده تخم‌مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر و مقداری زعفران دم‌کرده مخلوط می‌کنیم و با قلمو روی خمیر می‌زنیم و کمی کنجد روی آن می‌پاشیم. فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنیم تا کاملاً گرم شود.

مرحله دهم

حالا خمیر را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا نان به طور کامل بپزد. پس از پخت نان، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی نان طلایی شود. بعد از خارج کردن از فر، روی نان پارچه می‌کشیم تا نرم شود و سپس سرو می‌کنیم.

نکات آموزش نان پنیری

پنیر مناسب نان پنیری

همان طور که در مواد لازم مشاهده می‌کنید، مناسب‌ترین نوع پنیر برای پخت این نان خوشمزه، پنیر لاکتیکی است. اگر از پنیرهای نامناسب در تهیه این نان استفاده کنیم، ممکن است بعد از پخت، پنیر روی نان پخش شود و ظاهر نان را خراب کند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش نان پنیری خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا