مواد لازم

مواد لازم و آموزش نان پنیری پیتزایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان پنیری پیتزایی

نان‌های حجیم و زیبا یکی از محبوب‌ترین نوع نان‌ها هستند. بعضی اوقات نان‌ها را با پرکننده‌ها و مواد مختلف درست می‌کنند. نان پنیری پیتزایی یک نان حجیم است که داخل آن پنیر مثلثی استفاده می‌شود. روی نان را با سس و پنیر پیتزا، فلفل دلمه‌ای، ذرت و قارچ می‌پوشانیم. سپس آن را در فر می‌پزیم. این نان طعمی خوشمزه شبیه به پیتزا دارد و می‌توان آن را به عنوان پیش غذا یا میان‌وعده سرو کرد. برای مشاهده روش کامل و مرحله‌به‌مرحله تهیه نان پنیری پیتزایی، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم بخوانید.

مواد لازم برای نان پنیری پیتزایی
آرد ۱ لیوان
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
شیر خشک یا ماست ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب ولرم ۱ لیوان
روغن یک چهارم لیوان
پنیر مثلثی با کیبی یا پینکا به مقدار لازم

آموزش تهیه نان پنیری پیتزایی

مرحله اول

برای درست کردن نان پنیری پیتزایی، ابتدا مایه خمیر، آب ولرم و شکر را در یک کاسه بریزید و بگذارید تا عمل بیاید. بعد از حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه، مایه خمیر به خوبی عمل آمده و آماده خواهد بود. سپس شیر خشک یا ماست و نمک را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

بعد از آن، به آرامی آرد را اضافه کنید تا به یک خمیر نرم و نچسب برسید. کم‌کم روغن را هم اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. این خمیر نیازی به استراحت ندارد. سپس از خمیر گلوله‌های کوچک درست کنید و در وسط هر گلوله، پنیر مثلثی قرار دهید.

مرحله سوم

گلوله‌ها را دوباره گرد کنید و در یک قالب چرب شده که کف آن را کمی روغن زده‌اید، بچینید. سپس روی گلوله‌های پنیر را بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کنند تا خمیر پف کند.

مرحله چهارم

سس کچاپ را با سس فلفل در یک کاسه مخلوط کنید و روی نان‌ها بمالید. می‌توانید فقط از سس کچاپ هم استفاده کنید. سپس روی نان‌ها فلفل دلمه‌ای خرد شده و ذرت بریزید. می‌توانید از قارچ و زیتون هم استفاده کنید.

مرحله پنجم

پنیر پیتزا را هم روی نان‌ها بریزید و آن‌ها را داخل فر قرار دهید. در شروع پخت، باید شعله پایین فر را روشن کنید و در پایان، شعله بالا را هم اضافه کنید. زمان پخت بسته به نوع فر متفاوت است، ولی وقتی زیر نان‌ها طلایی رنگ شد و خوب پف کردند، نان آماده است.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا