مواد لازم و آموزش نان پنیری پیتزایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش نان پنیری پیتزایی
نانهای حجیم و زیبا یکی از محبوبترین نوع نانها هستند. بعضی اوقات نانها را با پرکنندهها و مواد مختلف درست میکنند. نان پنیری پیتزایی یک نان حجیم است که داخل آن پنیر مثلثی استفاده میشود. روی نان را با سس و پنیر پیتزا، فلفل دلمهای، ذرت و قارچ میپوشانیم. سپس آن را در فر میپزیم. این نان طعمی خوشمزه شبیه به پیتزا دارد و میتوان آن را به عنوان پیش غذا یا میانوعده سرو کرد. برای مشاهده روش کامل و مرحلهبهمرحله تهیه نان پنیری پیتزایی، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم بخوانید.
مواد لازم برای نان پنیری پیتزایی | |
آرد | ۱ لیوان |
مایه خمیر | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
شیر خشک یا ماست | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
آب ولرم | ۱ لیوان |
روغن | یک چهارم لیوان |
پنیر مثلثی با کیبی یا پینکا | به مقدار لازم |
آموزش تهیه نان پنیری پیتزایی
مرحله اول
برای درست کردن نان پنیری پیتزایی، ابتدا مایه خمیر، آب ولرم و شکر را در یک کاسه بریزید و بگذارید تا عمل بیاید. بعد از حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه، مایه خمیر به خوبی عمل آمده و آماده خواهد بود. سپس شیر خشک یا ماست و نمک را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
بعد از آن، به آرامی آرد را اضافه کنید تا به یک خمیر نرم و نچسب برسید. کمکم روغن را هم اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. این خمیر نیازی به استراحت ندارد. سپس از خمیر گلولههای کوچک درست کنید و در وسط هر گلوله، پنیر مثلثی قرار دهید.
مرحله سوم
گلولهها را دوباره گرد کنید و در یک قالب چرب شده که کف آن را کمی روغن زدهاید، بچینید. سپس روی گلولههای پنیر را بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کنند تا خمیر پف کند.
مرحله چهارم
سس کچاپ را با سس فلفل در یک کاسه مخلوط کنید و روی نانها بمالید. میتوانید فقط از سس کچاپ هم استفاده کنید. سپس روی نانها فلفل دلمهای خرد شده و ذرت بریزید. میتوانید از قارچ و زیتون هم استفاده کنید.
مرحله پنجم
پنیر پیتزا را هم روی نانها بریزید و آنها را داخل فر قرار دهید. در شروع پخت، باید شعله پایین فر را روشن کنید و در پایان، شعله بالا را هم اضافه کنید. زمان پخت بسته به نوع فر متفاوت است، ولی وقتی زیر نانها طلایی رنگ شد و خوب پف کردند، نان آماده است.