آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان پوآچا رمضان خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان پوآچا رمضان

نان پوآچا رمضان یکی از نان‌های ویژه‌ای است که در ماه رمضان برای افطار و سحری تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله نان پوآچا رمضان، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان پوآچا رمضان
شیر سرد ۱ لیوان
آب جوش ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری ۲ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۷ لیوان
پنیر خامه ای به مقدار کافی
مواد لازم برای رومال نان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذاخوری
دانه زیره سیاه به مقدار کافی

آموزش نان پوآچا رمضان

مرحله اول

برای آماده‌سازی نان پوآچا رمضان خوشمزه، ابتدا آب جوش را با شیر سرد، شکر و خمیر مایه در یک ظرف مناسب ترکیب می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. سپس روی ظرف را با یک درپوش می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر مایه که در حال استراحت است، به خوبی عمل بیاید.

“`html

مرحله دوم

در این مرحله، ما سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کرده و در دو کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس مقداری روغن مایع و نمک به سفیده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و آنها را هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شوند و یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا بعد از ۱۰ دقیقه که مخلوط خمیر مایه به خوبی عمل آمد، آن را به سفیده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس آرد را درون الک می‌ریزیم و سه بار الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس متناسب با مخلوط سفیده تخم مرغ، آرد را آرام آرام اضافه کرده و ورز می‌دهیم تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید. وقتی به این قوام رسیدیم، دیگر آرد اضافه نمی‌کنیم. سپس خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز می‌دهیم تا کاملاً یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، روی کاسه‌ای که خمیر در آن است را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۵۰ دقیقه در جای گرمی استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این زمان، خمیر را روی سطح کار قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا از خمیر، تکه‌هایی به اندازه نارنگی جدا می‌کنیم. سپس سطح کار را آرد می‌پاشیم و این تکه‌ها را روی آن قرار می‌دهیم. بعد از آن، روی تکه‌ها را با کیسه فریزر می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم ۱۰ دقیقه استراحت کنند.

مرحله هفتم

بعد از گذشت این زمان، تکه‌ها را با دستان خود باز کرده و کمی پنیر خامه‌ای درون آنها قرار می‌دهیم و دوباره خمیر را جمع می‌کنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیرها را با فاصله از هم درون آن می‌چینیم.

مرحله هشتم

اکنون دوباره روی تکه‌ها را با کیسه فریزر می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کنند تا حجم آنها دو برابر شود. بعد از این زمان، شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم.

مرحله نهم

در این مرحله، با برس مواد رومال را به سطح خمیرها می‌مالیم. سپس کمی دانه زیره سیاه روی آنها می‌پاشیم. بعد، فر را به دما ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا به خوبی گرم شود.

مرحله دهم

در نهایت، سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم نان پوآچا درون فر بماند تا کاملاً پخته و طلایی شود. وقتی نان پخت، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم نان خنک شود، سپس سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا