مواد لازم و آموزش نان پوآچا سیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
طرز تهیه نان پوآچا سیر
نان پوآچا سیر یکی از نانهای خوشمزه و معروف ترکیه است که با روشهای مختلفی درست میشود. اگر میخواهید دستور پخت کامل و راحت نان پوآچا سیر را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید و مراحل را دنبال کنید.
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر | ||
شیر ولرم | ½ لیوان | |
آب ولرم | ۱ لیوان | |
روغن مایع | ¼ لیوان | |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری | |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری | |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری | |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد | |
آرد | ۵ لیوان | |
مواد لازم برای داخل نان | ||
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم | |
مواد لازم برای سس | ||
کره نرم | ۵۰ گرم | |
سیر | ۱ حبه | |
جعفری | ۲۰ گرم | |
مواد لازم برای رومال | ||
زرده تخم مرغ | “““html | ۱ عدد |
شیر | ۱ قاشق مرباخوری |
آموزش نان پوآچا سیر
مرحله اول
برای درست کردن نان پوآچا سیر خوشمزه، ابتدا آب، شیر، شکر و خمیر مایه را در یک کاسه مناسب میریزیم و هم میزنیم. بعد روی کاسه را میپوشانیم و اجازه میدهیم خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا فعال شود.
مرحله دوم
بعد از این مدت، سفیده تخممرغ را از زرده جدا میکنیم و همراه با روغن مایع و نمک به مخلوط خمیر مایه اضافه میکنیم. سپس خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
حال آرد را درون الک میریزیم و سه بار الک میکنیم. سپس به آرامی آرد را به مخلوط خمیر مایه اضافه میکنیم. بعد خمیر را ورز میدهیم تا زمانی که خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد. وقتی این حالت به وجود آمد، دیگر آرد اضافه نمیکنیم.
مرحله چهارم
حالا روی خمیر را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم به مدت ۱ ساعت در جای گرمی استراحت کند تا حجمش دو برابر شود. بعد از این زمان، خمیر را به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، داخل هر قسمت مقداری پنیر پیتزا و پنیر موزارلا میگذاریم و دوباره خمیر را گرد میکنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیرها را با فاصله در سینی قرار میدهیم.
مرحله ششم
حالا روی خمیرها را با کیسه فریزر میپوشانیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند تا حجمشان دو برابر شود. سپس زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط میکنیم تا ترکیب شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله، با یک برس، مواد مخلوط شده را روی خمیرها میمالیم. سپس فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و منتظر میمانیم تا کاملاً گرم شود. بعد سینی را در وسط فر قرار میدهیم.
مرحله هشتم
حال اجازه میدهیم نان در فر بماند تا کاملاً پخته و طلایی شود. در این حین، سس نان را آماده میکنیم. برای این کار، پوست سیر را جدا کرده و میشوییم، سپس با رنده ریز آن را رنده میکنیم. جعفری را نیز میشوییم.
مرحله نهم
جعفری را در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آن خارج شود و سپس روی تخته خرد کرده و به صورت ریز خرد میکنیم. جعفری خرد شده را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دهم
حالا کره نرم و سیر رنده شده را به جعفری اضافه کرده و مخلوط میکنیم. وقتی نانها کاملاً پخته شدند، سینی را از فر خارج کرده و بلافاصله از مخلوط سس روی نانها میمالیم تا خوب آغشته شوند.
مرحله یازدهم
در نهایت روی نانهای پوآچا را با یک پارچه نخی تمیز به مدت ۵ تا ۶ دقیقه میپوشانیم تا نانها نرم شوند. سپس نانها را با پنیر و خرما سرو میکنیم. نوش جان.