مواد لازم و آموزش نان پوآچا شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش نان پوآچا شکلاتی
نانهای حجیم و فانتزی یکی از نانهای محبوب هستند. برخی نانها را با مواد مختلف پر میکنند. نان پوآچا شکلاتی از آن دسته نانهاست که با شکلات صبحانه یا شکلات ذوبشده پر میشود. این نان در قالبهای کاپکیک پخته میشود. میتوانید این نان را بهعنوان صبحانه یا عصرانه با چای یا قهوه سرو کنید. در این نان از مخمر استفاده شده که هضم آن را آسان میکند. برای دیدن روش تهیه نان پوآچا شکلاتی، با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم نان پوآچا شکلاتی | |
ماست | نصف لیوان |
شیر | نصف لیوان |
روغن مایع | یک چهارم لیوان |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذا خوری معادل ۵ گرم |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد | دو و نیم تا ۳ لیوان |
شکلات تختهای یا نوتلا | برای داخل پوآچا |
زرده تخممرغ | ۱ عدد برای رومالی |
زعفران دمکرده | کمی برای رومال |
آموزش نان پوآچا شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه نان خوشمزه پوآچا با طعم شکلات، ابتدا یک کاسه بردارید و شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل کند. این کار حدود ۱۰ دقیقه زمان میبرد.
مرحله دوم
بعد از اینکه خمیر مایه عمل آمد، ماست، شیر، روغن و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. سپس کمکم آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را با سلفون بپوشانید.
مرحله سوم
حالا خمیر را در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند و عمل بیاید. اینکار حدود یک ساعت طول میکشد تا حجم خمیر دو برابر شود. پس از اینکه خمیر به عمل آمد، آن را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل چانه درآورید. سپس با وردنه باز کنید.
مرحله چهارم
درون هر نان را با نوتلا یا شکلات تختهای که به روش بن ماری ذوب کردهاید پر کنید. سپس دوباره چانه زده و در قالب کاپکیك قرار دهید. همین کار را برای بقیه چانهها نیز تکرار کنید.
مرحله پنجم
روی نانها را با یک پارچه تمیز بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید. سپس یک کاسه بردارید و زرده تخممرغ و زعفران را با هم مخلوط کنید و با آن روی نانها رومال کنید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
مرحله ششم
قالب کاپکیك را درون فر قرار دهید و اجازه دهید نانها پخته و روی آنها طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. بعد میتوانید آنها را از قالب جدا کرده و در یک ظرف دربسته قرار دهید.