مواد لازم

مواد لازم و آموزش نان پیتزایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان پیتزایی

نان پیتزایی یکی از نان‌های خوشمزه و ساده بین المللی است که با دستورهای متفاوتی تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش نان پیتزایی، همراه با سایت رضیم باشید.

مواد لازم نان پیتزایی
آرد دو و نیم لیوان معادل ۲۸۰ تا ۳۰۰ گرم
شیر ۱۸۰ میلی لیتر
خمیر مایه تازه ۱۵ گرم معادل ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق غذا خوری پر
نمک ۵ گرم
روغن ۲۰ گرم معادل ۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای پر کردن خمیر
پنیر موزارلا (مکعبی خرد شده) ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای رومال
کره ۳۰ گرم
سیر ۲ حبه
زرده تخم مرغ ۱ عدد

آموزش نان پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه نان پیتزایی، ابتدا مخمر، شکر و شیر گرم را در یک کاسه می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس درب کاسه را می‌گذاریم و حدود ۱۰ دقیقه کنار می‌گذاریم تا مخمر عمل آید. بعد از آن، آرد را در یک کاسه بزرگ الک می‌کنیم و وسطش را گود می‌کنیم.

مرحله دوم

نمک و مخمر به عمل آمده را به آرد اضافه می‌کنیم. سپس روغن را هم به مخلوط اضافه کرده و با دست هم می‌زنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید که به دست نچسبد. به یاد داشته باشید که تمام آرد را یکجا استفاده نکنید و مقداری از آن را کنار بگذارید.

مرحله سوم

سپس کم کم آرد باقی‌مانده را اضافه می‌کنیم تا خمیر خشک نشود. بعد از اینکه خمیر آماده شد، روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و در جایی گرم می‌گذاریم تا حجمش دو برابر شود. این کار حدود نیم ساعت تا یک ساعت طول می‌کشد و زمان به عمل آمدن خمیر به دمای محیط بستگی دارد.

مرحله چهارم

وقتی خمیر پف کرد، آن را با دست کمی فشار می‌دهیم تا هوا خارج شود. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. خمیر را به شکل گرد در می‌آوریم.

“`

با چاقو برش‌های کوچکی روی خمیر ایجاد می‌کنیم.

مرحله پنجم

یک کاسه برمی‌داریم و کره‌ای که نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آورده‌ایم و نرم شده است را به داخل آن می‌ریزیم. سیر را رنده کرده و به کره اضافه می‌کنیم. سپس زرده تخم مرغ را هم به آن می‌افزاییم و با چنگال همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا یک دست شوند.

مرحله ششم

مواد رومال را روی خمیر می‌مالیم. سپس پنیرها را به شکل طولی برش می‌زنیم و آنها را در شیارهای خمیر قرار می‌دهیم. روی خمیر را با فویل یا پارچه می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت کند. فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.

مرحله هفتم

نان را داخل فر قرار می‌دهیم و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا خوب پخته و طلایی شود. وقتی نان پخته شد، آن را از فر خارج کرده و رویش را با پارچه می‌پوشانیم تا داغی‌اش کم شود. سپس نان را از سینی فر جدا کرده و برش می‌زنیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا