مواد لازم و آموزش نان پیشی با سیاه دانه خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نان پیشی با سیاه دانه
نانهای حجیم و خوشمزه یکی از نانهای محبوب هستند. بعضی از نانها را با مواد مختلف مثل مغزها و فیلینگهای خاص درست میکنند. اما نان پیشی یک نوع نانی است که با استفاده از خمیر مایه و مواد ساده تهیه میشود و در روغن سرخ میشود. این نان را میتوانید به تنهایی با پنیر یا هر نوع مایه گوشتی به عنوان ساندویچ میل کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نان پیشی، تا انتهای این مقاله با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان پیشی | |
آرد | ۴ لیوان |
مخمر فوری | ۱ بسته |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
سیاه دانه | ۳ قاشق غذا خوری |
شیر گرم | ۲ لیوان |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
آموزش نان پیشی
مرحله اول
برای درست کردن نان خوشمزه با سیاه دانه، اول یک کاسه بردارید و شیر گرم، خمیر مایه و شکر را به آن اضافه کنید. بعد مخلوط کنید و بگذارید کنار تا خمیر مایه عمل آید. سپس در یک کاسه دیگر، آرد، نمک، شیر و سیاه دانه را بریزید.
مرحله دوم
حالا خمیر مایهای که عمل آمده را به مواد دیگر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. اگر خمیر چسبناک بود، کمی آرد اضافه کنید. یک کاسه را چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید.
مرحله سوم
یک ساعت صبر کنید تا خمیر عمل آید. روی سطح کارتان آرد بپاشید، سپس خمیر را با وردنه باز کنید و با یک کاتر یا لیوان برش بزنید. یک تابه کوچک یا شیر جوش بردارید و درون آن روغن بریزید.
مرحله چهارم
تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس خمیرها را داخل روغن سرخ کنید. این نان خیلی زود در روغن پف میکند و روغن را جذب نمیکند. وقتی نانها سرخ شدند، آنها را کنار بگذارید تا روغن اضافی خارج شود، سپس در ظرف مناسب سرو کنید.