مواد لازم

مواد لازم و آموزش نان چربی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان چربی

نان چربی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی دزفول است که با مواد ساده تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل طرز تهیه نان چربی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
دنبه ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نخود ۲ پیمانه
آلو خورشتی ۸ عدد
روغن حیوانی به مقدار کافی
زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش نان چربی

مرحله اول

برای درست کردن نان چربی خوشمزه، ابتدا نخودها را بشویید و در یک کاسه بزرگ آب بریزید. سپس بگذارید نخودها به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در آب بمانند تا خوب خیس بخورند.

مرحله دوم

برای اینکه نفخ نخود کمتر شود، در این مدت چندین بار آب را عوض کنید. بعد از ۱۲ تا ۲۴ ساعت، نخودها را به دو قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

حالا پیاز را به صورت ریز خرد کنید و یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم بگذارید. کمی روغن حیوانی به قابلمه اضافه کنید و سپس پیاز خرد شده را بریزید و تفت بدهید تا پیازها سرخ شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید و وقتی پیازها طلایی شدند، گوشت را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت کاملاً سرخ شود. حالا دنبه را هم به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله پنجم

دنبه را تفت بدهید تا سرخ شود، سپس نخودها را که آبکشی کرده‌اید به قابلمه اضافه کنید. حالا کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا ادویه‌ها خوب مخلوط شوند.

مرحله ششم

حالا به اندازه‌ای که روی مواد را بپوشاند، آب اضافه کنید. سپس درب قابلمه را ببندید و بگذارید گوشت به آرامی بپزد.

“““html
مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد تا آب درون قابلمه کم شود. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، آلو خورشتی را شسته و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

پس از این زمان، دنبه‌ها را از قابلمه بیرون می‌آوریم و آن‌ها را له می‌کنیم، سپس در یک تابه مناسب می‌ریزیم. تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و تفت می‌دهیم تا روغن اضافی دنبه خارج شود.

مرحله هشتم

حالا ۱ تا ۲ ملاقه آب از قابلمه جدا کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس مقداری زعفران دم‌کرده به تابه می‌ریزیم و نان تافتون را به این مخلوط آغشته می‌کنیم تا کاملاً چرب شود و بعد درون یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

در این مرحله مقداری از مخلوط نخود و گوشت روی نان می‌ریزیم و با ترشی، نوشابه یا دوغ سرو می‌کنیم. توجه داشته باشید که این نوع غذا باید خیلی چرب باشد، به همین دلیل بهتر است از روغن‌های ناسالم برای پخت آن استفاده نکنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش نان چربی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا