آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان چمچمو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان چمچمو

نان چمچمو یکی از نان‌های سنتی ایرانی است که از استان هرمزگان آمده است. اگر می‌خواهید روش درست کردن این نان خوشمزه را به‌طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان چمچمو
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری

آموزش نان چمچمو

مرحله اول

برای شروع تهیه نان چمچمو، یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم. سپس شیر را به قابلمه اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا شیر کمی گرم شود. دقت کنید که شیر نباید به جوش بیاید، فقط باید گرم شود.

مرحله دوم

حالا یک کاسه مناسب برداشته و خمیر مایه را با شیر گرم و ۱ قاشق چایخوری شکر داخل کاسه می‌ریزیم. سپس این مواد را مخلوط می‌کنیم و روی کاسه را با یک بشقاب می‌پوشانیم تا به مدت ۱۰ دقیقه خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله سوم

در این مرحله، یک کاسه دیگر انتخاب می‌کنیم. تخم مرغ را به همراه بقیه شکر به کاسه می‌ریزیم و با همزن برقی مخلوط می‌کنیم تا تخم مرغ خوب مخلوط شود. سپس روغن و نمک را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس خمیر مایه را که آماده شده با کمی آرد مخلوط می‌کنیم و به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم. در نهایت، باقی‌مانده آرد را اضافه می‌کنیم و با دست ورز می‌دهیم تا خمیر جمع شود.

مرحله پنجم

روی سطح کار کمی آرد می‌پاشیم، سپس خمیر را روی سطح کار قرار می‌دهیم و برای ۱۰ دقیقه آن را ورز می‌دهیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. سپس داخل کاسه‌ای که چرب کرده‌ایم، خمیر را قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

خمیر را دوباره در کاسه چرب شده قرار می‌دهیم و روی آن را با پارچه یا سلفون می‌پوشانیم. سپس خمیر را در دمای اتاق برای ۱ ساعت استراحت می‌دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود.

مرحله هفتم

پس از این زمان، خمیر را دوباره ورز می‌دهیم تا بافت آن از بین برود. توجه داشته باشید که این خمیر را می‌توانید درون نایلون فریزر قرار داده و در یخچال تا چند روز نگهداری کنید. این خمیر همچنین برای درست کردن پیراشکی، کلوچه و پیتزا نیز مناسب است.

مرحله هشتم

حالا خمیر را به ۸ تا ۱۲ قسمت تقسیم می‌کنیم، سپس چونه می‌گیریم و با کمک…

“““html

ابتدا خمیر را با وردنه باز می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن درون آن می‌ریزیم تا نان چمچمو در روغن شناور بماند.

مرحله نهم

در این مرحله، خمیر را درون تابه می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم که کاملاً سرخ شود. سپس با استفاده از یک چنگال، چند سوراخ در خمیر ایجاد می‌کنیم تا حرارت به داخل نان هم برسد. وقتی یک طرف نان کاملاً سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

مرحله دهم

در نهایت، وقتی هر دو طرف نان چمچمو به خوبی سرخ شدند، آن را از تابه خارج کرده و روی یک دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر، این نان خوشمزه را به عنوان صبحانه با کره و مربا به همراه خانواده نوش جان کنید.

مواد لازم و آموزش نان چمچمو خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا