آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان ژاپنی پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان ژاپنی پنیری

نان‌های حجیم و فانتزی یکی از نوع‌های نان‌هایی هستند که خیلی طرفدار دارند. گاهی این نان‌ها را با مواد متنوعی پر می‌کنند. نان ژاپنی پنیری یک نان حجیم است که در آن پنیر و کره در خمیر به کار رفته است و فیلنگی ندارد. بافت این نان بسیار سبک و خوشمزه است و می‌توان از آن به صورت تنها یا در کنار پنیر به عنوان عصرانه و یا با غذاهای نانی و سوپ‌ها برای وعده‌های ناهار و شام استفاده کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله‌ی نان ژاپنی پنیری، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان ژاپنی پنیری
آرد نان فانتزی دو و نیم لیوان
شیر ولرم ۱ لیوان
شکر ۵ قاشق غذا خوری
پودر خمیر مایه نصف قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
کره ۲۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۳۰ گرم

آموزش نان ژاپنی پنیری

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه ژاپنی با پنیر، اول یک کاسه بردارید و آرد را در آن الک کنید. سپس وسط آرد یک گودال درست کنید و شکر و نمک را به آن اضافه کنید. کمی شیر ولرم بریزید و با دست خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، پودر خمیر مایه را اضافه کنید و دوباره کمی شیر بریزید و با دست مخلوط کنید. شیر را به آرامی اضافه کنید تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید. مقدار شیر بستگی به نوع آردی که استفاده می‌کنید دارد، پس به آرامی اضافه کنید.

مرحله سوم

وقتی دارید شیر اضافه می‌کنید، خمیر را به خوبی ورز دهید تا خوب جمع شود و خشک نباشد. اگر خمیر خیلی چسبناک یا مرطوب بود، یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا چسبندگی آن از بین برود.

مرحله چهارم

خمیر را جمع کنید و با کف دست حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید. در این زمان، پنیر خامه‌ای و کره را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید تا پنیر و کره داخل خمیر بره. ممکن است خمیر کمی لیز شود، اما با ورز دادن خوب، این لیز بودن از بین می‌رود.

مرحله پنجم

ادامه دهید به ورز دادن تا اینکه پنیر و کره به طور کامل در خمیر جذب شود و خمیری یکدست به دست آید. سپس خمیر را به چند تکه کوچک تقسیم کنید و در یک ظرف بگذارید. روی آن را با یک حوله تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت بگذارید استراحت کند.

مرحله ششم

بعد از یک ساعت استراحت، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را چانه بزنید. روی چانه‌ها را با پلاستیک بپوشانید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید. سپس روی سطح کار آرد بپاشید و یکی از خمیرها را با وردنه باز کنید.

مرحله هفتم

خمیر را به دو نوار تقسیم کنید. نوارها را کمی باز کنید و به شکل بافتی به هم ببافید. سپس کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید، خمیر را داخل آن بگذارید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید ۴۰ دقیقه دیگر استراحت کند.

مرحله هشتم

در نهایت، روی نان را با تخم‌مرغ رومال کنید و آن را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. حتما مرتب چک کنید تا نان نسوزد. وقتی روی نان طلایی شد، آن را از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد شود. سپس از قالب خارج کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا