آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان کاسه ای سوپ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه نان کاسه‌ای سوپ

نان کاسه‌ای سوپ یکی از نان‌های حجیم و شناخته شده در سطح جهان است که به عنوان ظرف سوپ استفاده می‌شود. برای مشاهده طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این نان خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان کاسه‌ای سوپ
آب گرم ½ لیوان
شکر ۱ قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
آرد فانتزی ۲ پیمانه
کنجد یا سیاه دانه به مقدار لازم
نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان کاسه‌ای سوپ

مرحله اول

برای درست کردن نان کاسه‌ای خوشمزه، ابتدا در یک ظرف مناسب آب ولرم می‌ریزیم. سپس خمیر مایه و شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. بعد از آن، آرد را با نمک مخلوط کرده و به مخلوط خمیر مایه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌کنیم و با دست خمیر را ورز می‌دهیم تا به خوبی جمع شود. سپس روی سطح کار اندکی آرد می‌پاشیم و خمیر را روی آن قرار داده و دوباره ورز می‌دهیم تا به دست نچسبد.

مرحله سوم

در این مرحله، یک کاسه را با کمی روغن چرب می‌کنیم و خمیر را داخل آن می‌گذاریم. سپس روی کاسه را با پارچه می‌پوشانیم و در جای گرمی قرار می‌دهیم تا به مدت یک ساعت استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از یک ساعت، خمیر را روی سطح کار منتقل کرده و دوباره ورز می‌دهیم تا پف آن گرفته شود. سپس روی سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم و خمیر را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و چونه می‌زنیم.

مرحله پنجم

چونه‌ها را در سینی به فاصله از هم قرار می‌دهیم و روی آن را با پارچه می‌پوشانیم. سپس اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند. در این حین, فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله ششم

یک کاسه آب داخل فر قرار می‌دهیم تا هنگام گرم شدن فر، رطوبت لازم برای پخت نان‌ها ایجاد شود و نان‌ها خشک نشوند. سپس روی خمیرها را با مقداری روغن مایع چرب کرده و با چاقو برش‌هایی روی آن‌ها می‌زنیم و کمی کنجد یا سیاه دانه می‌پاشیم.

مرحله هفتم

سینی را داخل فر قرار می‌دهیم و به نان‌ها اجازه می‌دهیم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزند. بعد از این زمان، حرارت پایین را خاموش کرده و گریل را برای ۳ تا ۵ دقیقه روشن می‌کنیم تا سطح نان‌ها طلایی شود.

مرحله هشتم

در نهایت نان‌ها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم کاملاً خنک شوند. سپس روی نان‌ها را برش زده و داخل آن‌ها را خالی کرده و باقیمانده خمیر را به بدنه نان فشار می‌دهیم. حالا نان آماده است تا به عنوان کاسه استفاده شود. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا