مواد لازم و آموزش نان کشمشی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش نان کشمشی
نان کشمشی یکی از نانهای خوشمزه و معروف است که میتواند به روشهای مختلفی تهیه شود. برای یادگیری طرز تهیه کامل نان کشمشی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان کشمشی | |
آرد سفید | ۳۵۰ گرم |
شکر قهوهای | ۶۰ گرم |
شیر ولرم | ۱۵۰ گرم |
تخممرغ | ۱ عدد |
مایه خمیر فوری | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
کره | ۷۰ گرم |
کشمش | ۱۰۰ گرم |
شیر | به مقدار کافی |
کنجد | به مقدار کافی |
آموزش نان کشمشی
مرحله اول
برای تهیه نان کشمشی، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال بیرون میآوریم. اجازه میدهیم کره در دمای اتاق بماند و نرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله، خمیر مایه فوری را همراه با شیر گرم در یک کاسه مناسب میریزیم و روی کاسه را با یک بشقاب میپوشانیم. سپس اجازه میدهیم خمیر مایه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کند تا فعال شود.
مرحله سوم
حالا ۱۵۰ گرم از آرد را در یک الک میریزیم و ۳ مرتبه الک میکنیم. سپس آن را در یک کاسه دیگر میریزیم. بعد، ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوهای به آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم. سپس خمیر مایه را که آماده شده به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، مخلوط را ورز میدهیم تا خمیر ما جمع شود. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان، بقیه آرد و شکر قهوهای را به همراه تخممرغ و نمک به خمیر اضافه میکنیم.
“`
و خمیر را ورز میدهیم. یادتان باشد که چون آب موجود در آردها متفاوت است، آرد را به آرامی و کنترلشده به خمیر اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله، وقتی خمیری نرم و لطیف بهدست آوردید که به دست نمیچسبد، باید اضافه کردن آرد را متوقف کنید. اگر خمیر خیلی خشک شد، میتوانید ۱ تا ۲ قاشق آب به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید.
مرحله هفتم
حالا کرهای که به دمای اتاق رسیده است را بهتدریج به خمیر اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا کره کاملاً با خمیر مخلوط شود. سپس با نوک انگشتان خود، خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز میدهیم و بعد روی کاسه را با سلفون میپوشانیم.
مرحله هشتم
در این مرحله، به خمیر اجازه میدهیم به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این زمان، خمیر را روی سطح کار قرار میدهیم و با وردنه به شکل مستطیل باز میکنیم.
مرحله نهم
حالا روی سطح خمیر کشمش میریزیم و سپس آن را از دو طرف رول میکنیم. بعد از آن، قالب لوف را با مقدار کمی روغن مایع چرب میکنیم و خمیر را داخل قالب قرار میدهیم و روی آن را با کیسه فریزر چرب شده میپوشانیم.
مرحله دهم
در این مرحله، اجازه میدهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت کند. بعد از این زمان، برس را به شیر آغشته میکنیم و روی خمیر میمالیم و کمی کنجد بهصورت پراکنده روی آن میپاشیم.
مرحله یازدهم
حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و میگذاریم فر به خوبی گرم شود. سپس قالب را با یک کاسه آب جوش درون فر قرار میدهیم و به خمیر اجازه میدهیم به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بماند تا خوب پخته شود.
مرحله دوازدهم
در نهایت، بعد از گذشت این زمان، نان کشمشی را از فر خارج میکنیم و میگذاریم کاملاً خنک شود. سپس نان کشمشی را از قالب خارج میکنیم و به اندازه و شکل دلخواه برش زده و سرو میکنیم. نوش جان.