مواد لازم

مواد لازم و آموزش ناگت مرغ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

طرز تهیه ناگت مرغ

ناگت مرغ یکی از غذاهای سریع و محبوب بین‌المللی است که با گوشت مرغ درست می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذای خوشمزه، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ ۴۰۰ گرم
نان تست ۲ عدد
آرد سفید نصف لیوان
پودر سوخاری نارنجی به مقدار کافی
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار کافی

دستور پخت ناگت مرغ

خرد کردن نان تست

برای درست کردن ناگت مرغ، اول وسط نان‌های تست نرم را خارج کرده و در یک کاسه خرد می‌کنیم. سپس ۲ قاشق غذاخوری آب به نان اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا نان‌ها نرم شوند و شبیه خمیر بشوند.

اضافه کردن گوشت و ادویه

حالا گوشت مرغ را به قطعات کوچک برش میزنیم و به نان اضافه می‌کنیم. سپس مقدار کمی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز اضافه کرده و همه چیز را با دستانمان مخلوط می‌کنیم. اگر پودر پیاز ندارید، می‌توانید از یک پیاز کوچک رنده‌شده استفاده کنید.

مخلوط مواد با میکسر

بعد از اینکه مواد را با هم مخلوط کردیم، آن‌ها را داخل میکسر می‌ریزیم تا کاملاً پوره شوند. اگر میکسر ندارید، می‌توانید مواد را دوباره چرخ کنید تا یکدست شوند. سپس ۱ قاشق غذاخوری آرد و پنیر پیتزا را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

استراحت دادن به مواد

اکنون که مخلوط ناگت آماده شده است، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و برای ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. بعد از این مدت، وقت سرخ کردن ناگت‌هاست.

آماده سازی مواد سوخاری

برای سرخ کردن ناگت‌ها، تخم‌مرغ، آرد سوخاری و آرد سفید را هر کدام در یک کاسه جدا می‌ریزیم و در دسترس قرار می‌دهیم. تخم‌مرغ را خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. نکته قابل توجه این است که اگر پودر سوخاری نارنجی ندارید، می‌توانید از مخلوط آرد سوخاری معمولی و پفک خرد شده استفاده کنید.

سرخ کردن

یک ظرف عمیق روی حرارت می‌گذاریم و روغن را به اندازه‌ای می‌ریزیم که ناگت‌ها در حین سرخ شدن شناور شوند. وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک گردو از مخلوط ناگت برمی‌داریم و با دست بهش حالت می دهیم.

نکته مهم

یکی از نکات مهم در مورد شکل دادن به ناگت این است که قطر ناگت باید حدودا یک سانتی متر باشد. اگر قطر ناگت را خیلی زیاد بگیرید مغز آن خام می ماند و اگر بیش از حد نازک باشد خیلی سریع خشک می شود، پس به این موضوع توجه داشته باشید.

ادامه پخت و سرو

حالا مایه ناگت را به ترتیب ابتدا در آرد سفید ، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری به خوبی می غلتیم و در روغن می اندازیم تا با حرارت ملایم سرخ شود. پس از سرخ شدن ناگت ها روغن اضافی شان را با دستمال حوله ای می گیریم و در آخر به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات پخت ناگت مرغ

سفت شدن ناگت مرغ

یکی از دلایلی که ممکن است ناگت مرغ سفت شود این است که بیش از حد سرخ شوند. دلیل دیگری که باید به آن توجه کنید این است که گوشت مرغ ممکن است به تنهایی سفت باشد، بنابراین حتما از مغز نان باگت یا نان تست استفاده کنید تا ناگت ها لطیف تر و نرم تر شوند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا