مواد لازم

مواد لازم و آموزش ناگت مرغ پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ناگت مرغ پنیری

ناگت مرغ پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و معروف است که روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. این غذا به خاطر اینکه سریع آماده می‌شود، گزینه مناسبی برای مواقعی است که وقت کافی برای پخت غذا نداریم. اگر وقت دارید، پیشنهاد می‌کنیم که با این غذا سس قارچ هم درست کنید تا طعم آن بهتر شود. برای یادگیری چگونگی تهیه این غذا، با ما در سایت آموزش رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت مرغ 500 گرم
پنیر پروسس 150 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
سس تند قرمز 1 تا 2 قاشق غذاخوری
پفک 1 بسته متوسط
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 1 استکان
تخم مرغ 2 عدد
خردل (اختیاری) به مقدار کافی
نمک و پاپریکا به مقدار کافی

دستور پخت ناگت مرغ پنیری

مرحله اول

برای درست کردن ناگت مرغ پنیری، ابتدا استخوان‌های مرغ را جدا کنید و گوشت را در غذاساز یا چرخ‌گوشت بریزید و دوبار چرخ کنید. سپس پنیر پروسس را رنده کنید و به گوشت اضافه نمایید.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز و سیر را پوست کنده و بشویید. سپس آنها را رنده کنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید. در ادامه، سس تند قرمز، کمی خردل، نمک و پاپریکا را به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا دوباره غذاساز را روشن کنید تا مواد خوب مخلوط شوند و ترکیبی چسبناک بوجود آید. مخلوط مرغ را در یک کاسه بریزید، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مرحله چهارم

در این مرحله، سایر مواد را آماده کنید. پفک نمکی را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و هوا را خالی کنید. سپس با گوشتکوب، آن را بکوبید تا کاملاً له شود و در یک کاسه بریزید.

“`html

مرحله پنجم

حالا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و کمی آب جوش به زعفران اضافه می‌کنیم، سپس با قاشق هم می‌زنیم و این مخلوط را به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. یک قابلمه کوچک که عمقش زیاد باشد، روی حرارت کم قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

بعد روغن سرخ‌کردنی را تا حدی در قابلمه می‌ریزیم که شناور باشد و اجازه می‌دهیم گرم شود. پودر سوخاری را در یک کاسه می‌ریزیم و کنار کاسه پودر پفک قرار می‌دهیم. سپس، کاسه حاوی مایه ناگت را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله هفتم

در این مرحله، یک کاسه را تا نیمه با آب پر می‌کنیم و کنار خود می‌گذاریم. از مایه ناگت به اندازه یک گردو برمی‌داریم و با قالب یا دست‌مان آن را مانند فلافل شکل می‌دهیم و اطراف آن را مرتب می‌کنیم. سپس آن را داخل پودر سوخاری می‌گذاریم.

مرحله هشتم

بعد از اینکه ناگت را خوب در پودر سوخاری غلطاندیم، آن را در ترکیب تخم‌مرغ و زعفران می‌زنیم تا به‌خوبی آغشته شود، سپس در آخر داخل پودر پفک فرو می‌کنیم و کمی تکان می‌دهیم تا پودر پفک به خود جذب کند.

مرحله نهم

اکنون ناگت را به آرامی در روغن قرار می‌دهیم و با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم تا کاملاً مغزپخت و سرخ شود. تا زمانی که ناگت در روغن است، به آن دست نمی‌زنیم تا خودش را بگیرد. سپس آن را برمی‌گردانیم تا همه جا سرخ شود.

مرحله دهم

حالا ناگت‌های سرخ شده را روی دستمال حوله‌ای یا در توری فلزی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود. سپس ناگت‌ها را در ظرف دلخواه‌تان می‌چینید و با خیارشور، گوجه‌فرنگی، کمی کاهو و نان نوش جان می‌کنید.

نکات تهیه ناگت مرغ پنیری

سس قارچ رستورانی

سس قارچ از سس‌هایی است که به خاطر خوشمزه‌تر کردن غذاهای سرخ‌کردنی معمولاً در کنار آن‌ها سرو می‌شود. اگر می‌خواهید در کنار ناگت مرغ پنیری هم از سس قارچ استفاده کنید، پیشنهاد می‌کنیم آموزش زیر را مشاهده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش ناگت مرغ پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا