مواد لازم

مواد لازم و آموزش ناگت میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ناگت میگو

ناگت میگو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب از نوع بین‌المللی است که در ورژن جنوبی‌اش طعم بسیار جذابی دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه ناگت میگو، لطفاً با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو ۵۰۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
فلفل تند ۱-۲ عدد
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۱ لیوان
نمک، فلفل سیاه و قرمز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش ناگت میگو

مرحله اول

برای شروع تهیه ناگت میگو، نخست میگوها را تمیز کرده و رگ سیاه پشت آنها را با یک چاقو تیز پاک می‌کنیم. سپس پیاز را پوست کنده و به چهار قسمت بزرگ خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، سیری که پوست کنده‌ایم را هم آماده می‌کنیم. سپس میگوها را به همراه گشنیز، سیر، پیاز، فلفل تند و پنیر پیتزا داخل چرخ گوشت می‌ریزیم و همه را چرخ می‌کنیم. سپس این مواد چرخ شده را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله سوم

حالا می‌خواهیم ۲ قاشق از پودر سوخاری را به مخلوط اضافه کنیم و کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز هم بیفزاییم. سپس با قاشق مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، روی کاسه را می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم و پودر سوخاری را داخل یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله پنجم

یک تابه کوچک را روی حرارت قرار می‌دهیم و حدود ۱ لیوان روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم روغن گرم شود. سپس از مخلوط مواد به اندازه توپ گردو برداشته و آن را به شکل گرد در می‌آوریم.

مرحله ششم

در این مرحله، مایه ناگت را در پودر سوخاری می‌غلتانیم تا کاملاً پوشانده شود، سپس آن را در روغن داغ می‌اندازیم و تمام قسمت‌هایش را به‌خوبی سرخ می‌کنیم. این کار را برای همه مایه ناگت تکرار می‌کنیم.

مرحله هفتم

زمانی که ناگت‌ها سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روغن اضافی را با استفاده از توری فلزی یا دستمال کاغذی می‌گیریم. در نهایت، ناگت‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا