مواد لازم و آموزش ناگت میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش ناگت میگو
ناگت میگو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب از نوع بینالمللی است که در ورژن جنوبیاش طعم بسیار جذابی دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه ناگت میگو، لطفاً با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۵۰۰ گرم |
گشنیز | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۴ حبه |
فلفل تند | ۱-۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۱ پیمانه |
پودر سوخاری | ۱ لیوان |
نمک، فلفل سیاه و قرمز | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش ناگت میگو
مرحله اول
برای شروع تهیه ناگت میگو، نخست میگوها را تمیز کرده و رگ سیاه پشت آنها را با یک چاقو تیز پاک میکنیم. سپس پیاز را پوست کنده و به چهار قسمت بزرگ خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، سیری که پوست کندهایم را هم آماده میکنیم. سپس میگوها را به همراه گشنیز، سیر، پیاز، فلفل تند و پنیر پیتزا داخل چرخ گوشت میریزیم و همه را چرخ میکنیم. سپس این مواد چرخ شده را داخل یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله سوم
حالا میخواهیم ۲ قاشق از پودر سوخاری را به مخلوط اضافه کنیم و کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز هم بیفزاییم. سپس با قاشق مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، روی کاسه را میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمها با هم ترکیب شوند. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم و پودر سوخاری را داخل یک کاسه میریزیم.
مرحله پنجم
یک تابه کوچک را روی حرارت قرار میدهیم و حدود ۱ لیوان روغن مایع به آن اضافه میکنیم. حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم روغن گرم شود. سپس از مخلوط مواد به اندازه توپ گردو برداشته و آن را به شکل گرد در میآوریم.
مرحله ششم
در این مرحله، مایه ناگت را در پودر سوخاری میغلتانیم تا کاملاً پوشانده شود، سپس آن را در روغن داغ میاندازیم و تمام قسمتهایش را بهخوبی سرخ میکنیم. این کار را برای همه مایه ناگت تکرار میکنیم.
مرحله هفتم
زمانی که ناگتها سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روغن اضافی را با استفاده از توری فلزی یا دستمال کاغذی میگیریم. در نهایت، ناگتها را در ظرف مورد نظر میچینیم و با سس دلخواه سرو میکنیم.