مواد لازم

مواد لازم و آموزش ناگت گوشت خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش تهیه ناگت گوشت

ناگت گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و سریع است که در سرتاسر جهان محبوب است و با مواد متفاوتی درست می‌شود. برای یادگیری این دستور پخت، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ½ پیمانه
آرد سوخاری ۱ پیمانه
پنیر چدار ورقه‌ای ۲ عدد
پنیر پارمسان ½ پیمانه
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

روش تهیه ناگت گوشت

ترکیب پیاز و گوشت

ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید، سپس پیاز را در یک کاسه بزرگ بریزید. بعد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هر دو مواد به هم ترکیب شوند.

اضافه پنیر پارمزان

در این مرحله، پنیر پارمسان را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. همچنین پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کرده و با دست به خوبی ورز دهید تا مایه ناگت یکدست و منسجم شود. اگر حس کردید مایه زیادی نرم است، کمی آرد سوخاری اضافه کنید.

استراحت دادن

اگر وقت کافی دارید، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌ها با هم ترکیب شوند. اگر عجله دارید، می‌توانید مستقیماً به سراغ سرخ کردن ناگت‌ها بروید.

آماده کردن مواد سوخاری

در این مرحله، آرد سفید، آرد سوخاری و تخم‌مرغ را به‌صورت جداگانه در سه کاسه بریزید و جلوی خود قرار دهید. تخم‌مرغ را با چنگال خوب هم بزنید تا مواد داخل آن یکدست شود و سپس آماده سرخ کردن ناگت‌ها شوید.

شکل دادن به مواد

حال یک ماهیتابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود. سپس به اندازه یک گردوی کوچک از مایه ناگت برمی‌داریم و آن را به شکل بیضی با کف دستمان صاف می‌کنیم.

قرار دادن پنیر چدار روی مواد

در این مرحله پنیر چدار را به تکه‌های کوچک تقسیم می‌کنیم و یک تکه از پنیر را روی مایه ناگت قرار می‌دهیم. سپس دوباره مقداری از مایه ناگت برمی‌داریم و روی پنیر را می‌پوشانیم و با دست به خوبی فرم می‌دهیم تا دو طرف ناگت به هم بچسبند.

سرخ کردن

اگر دو لایه ناگت خوب به هم نچسبند، پنیر در حین سرخ کردن بیرون می‌ریزد. اکنون ناگت‌های آماده شده را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم‌مرغ و در نهایت در آرد سوخاری می‌غلتانیم تا کاملاً پوشش داده شوند. سپس آن‌ها را در روغن داغ می‌اندازیم و سرخ می‌کنیم.

سرو

بعد از اینکه یک سمت ناگت‌ها به خوبی سرخ شد، باید آن‌ها را برگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. پس از سرخ شدن ناگت‌ها، آن‌ها را روی یک توری فلزی یا دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و سپس به همراه نان باگت سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا