مواد لازم و آموزش ناگت گیاهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش ناگت گیاهی
ناگت گیاهی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که در نقاط مختلف دنیا تهیه میشود. این غذا با مواد مختلفی درست میشود. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله ناگت گیاهی را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود | ۶۰۰ گرم |
جو دوسر یا جو پرک | ۱ پیمانه |
شیر گیاهی | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، روغن و پودر سوخاری | به مقدار کافی |
آموزش ناگت گیاهی
مرحله اول
برای تهیه ناگت گیاهی خوشمزه، ابتدا نخود را از ۶ ساعت قبل در یک کاسه آب بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود. بعد از آن نخود را آبکشی کنید و با ۲ لیوان آب در یک قابلمه بریزید.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت بگذارید و بگذارید نخود به مدت یک ساعت بپزد. بعد از پختن، نخود را آبکشی کنید و در مخلوط کن بریزید. سپس جو پرک و شیر گیاهی را هم به مخلوط کن اضافه کنید.
مرحله سوم
حال پیاز را پوست کنده و به صورت چهار قاچ خرد کنید. سپس آن را به مخلوط کن اضافه کنید. مقداری پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا تمامی مواد یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا یک کاسه آب و یک کاسه حاوی پودر سوخاری جلوی خود بگذارید. همچنین یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
به یاد داشته باشید که از روغن سرخ کردنی استفاده کنید تا ناگتها روغن کمتری جذب کنند. وقتی روغن خوب داغ شد، دستتان را با آب خیس کنید و از مواد به اندازه یک نارنگی بر دارید و شکل دهید.
مرحله ششم
سپس آن را در پودر سوخاری بغلطانید تا به خوبی پوشش داده شود. در ادامه آن را در روغن داغ بگذارید تا سرخ شود. این کار را برای تمام مواد ناگت تکرار کنید.
مرحله هفتم
وقتی هر دو طرف ناگتها طلایی شد، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. در آخر ناگتها را در ظرف دلخواه بگذارید و به همراه سس مورد علاقهتان سرو کنید.