مواد لازم و آموزش نخودک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش نخودک
نخودک یک غذای خوشمزه و مقوی است که میتوانید به عنوان میان وعده بخورید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نخودک، تا انتهای مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
نخود | ۱ پیمانه |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
پاپریکا، پودر سیر و ادویه کاری | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش تازه | ½ لیمو ترش |
زیره سبز | نوک قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار کافی |
آموزش نخودک
مرحله اول
برای درست کردن نخودک خوشمزه، اول نخودها را خوب بشویید و در یک کاسه آب بگذارید. سپس بگذارید نخودها به مدت ۲۴ ساعت در آب بمانند تا نرم شوند و نفخ آنها کمتر شود.
مرحله دوم
در طول این ۲۴ ساعت، چند بار آب کاسه را عوض کنید تا نفخ نخود بیشتر کاهش یابد و نخودها خوب آبدار شوند. بعد از این زمان فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله سوم
حالا نخودها را آبکشی کنید و در یک ظرف مناسب بریزید. سپس روغن زیتون، پاپریکا، پودر سیر، ادویه کاری، آب لیموی تازه، زیره سبز و مقدار کمی نمک را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
همهی مواد را به خوبی مخلوط کنید تا نخودها طعمدار شوند. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط نخود را در آن بریزید و خوب پخش کنید.
مرحله پنجم
اجازه دهید نخودک به مدت ۴۰ دقیقه در فر بماند تا کاملاً پخته و برشته شود. بعد از این زمان سینی را از فر بیرون بیاورید و نخودک را در ظرف سرو بریزید، سپس آن را تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان!