مواد لازم

مواد لازم و آموزش نخود پلو با گوشت ریش ریش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نخود پلو با گوشت ریش ریش

نخود پلو با گوشت، یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که به راحتی می‌توانید آن را درست کنید. این غذا نه تنها خوش‌طعم است، بلکه مغذی و سالم نیز می‌باشد. نخود، یکی از بهترین منابع پروتئین و ویتامین‌ها است که در تهیه این غذا استفاده می‌شود. به همراه پروتئین گوشت قرمز، این غذا تبدیل به یک وعده غذایی کامل و مفید می‌شود که می‌تواند در زمان‌های بیماری یا رژیم‌های خاص غذایی به عنوان یک گزینه عالی مطرح شود. برای یادگیری مراحل دقیق تهیه نخود پلو با گوشت ریش ریش، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۳۵۰ گرم
نخود ۱ پیمانه
پیاز بزرگ ۲ عدد
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و ادویه کاری به میزان لازم
پودر زعفران نصف قاشق چای خوری
دارچین به مقدار لازم
کشمش نصف پیمانه
رب انار ملس ۲ قاشق غذا خوری
برنج ۳ پیمانه

آموزش نخود پلو با گوشت ریش ریش

مرحله اول

برای تهیه نخود پلو خوشمزه، در ابتدا نخود را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس آن را با کمی آب در قابلمه بریزید و بپزید. بعد از اینکه نخود کاملاً پخته شد، آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

گوشت گوسفندی را با ادویه‌ها و یکی از پیازها در قابلمه بریزید. کمی آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. می‌توانید از زودپز هم استفاده کنید. وقتی گوشت پخته شد، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش‌ریش کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، یکی دیگر از پیازها را بشویید و پوست بکنید، سپس آن را به صورت خلالی خرد کنید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید داغ شود. پیازها را به تابه اضافه کنید و در ابتدا بدون روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

مرحله چهارم

سپس روغن را اضافه کنید و پیازها را سرخ کنید. گوشت ریش‌ریش شده را به پیاز اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر زعفران و دارچین را هم اضافه کنید. همه مواد را به خوبی تفت دهید تا گوشت مزه‌دار و سرخ شود.

مرحله پنجم

حالا نخود و کشمش را هم به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید. مراقب باشید کشمش زیاد سرخ نشود چون سریع می‌سوزد. سپس رب انار ملس را به مخلوط اضافه کنید و کمی آب گوشت هم اضافه کنید تا همه مواد با هم مخلوط و طعم‌دار شوند.

مرحله ششم

برنج را که یک ساعت قبل خیس کرده‌اید، در قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید تا نیم‌پز شود. سپس آن را آبکش کرده و در یک قابلمه بریزید. با کمی روغن و حرارت کم بگذارید دم بکشد. وقتی برنج دم کشید، آن را با مخلوط گوشت و نخود ترکیب کرده و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا