مواد لازم

مواد لازم و آموزش نرگسی اسفناج با قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش تهیه نرگسی اسفناج با قارچ

نرگسی یک نوع خوراک خوشمزه است که از ترکیب سبزیجات و تخم‌مرغ درست می‌شود. این خوراک با کوکو فرق دارد و به صورت مایع تهیه می‌شود. برای درست کردن نرگسی اسفناج و قارچ، از اسفناج و قارچ به همراه تخم‌مرغ استفاده می‌کنیم. اسفناج سرشار از ویتامین و آهن است و برای رشد کودکان و نوجوانان مفید است. این غذا علاوه بر طعم خوبش، بسیار مقوی و سالم است. افرادی که رژیم غذایی دارند، می‌توانند آن را با روغن کمتری درست کنند. نرگسی را می‌توان به عنوان صبحانه، عصرانه یا همراه با دیگر غذاها و نان سرو کرد. برای یادگیری نحوه تهیه نرگسی اسفناج با قارچ، ادامه مطلب را در سایت رضیم ببینید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج نیم کیلو
پیاز درشت ۲ عدد
قارچ خرد شده ۱ لیوان
سیر ۱ حبه
تخم‌مرغ ۲ تا ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

آموزش تهیه نرگسی اسفناج با قارچ

مرحله اول

برای تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه، ابتدا پیازها را خوب می‌شوییم و پوست می‌گیریم. سپس آن‌ها را به صورت خلالی برش می‌زنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم و پیازها را داخل آن می‌ریزیم تا نرم و سبک شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه پیازها نرم شدند، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا عطر آن‌ها آزاد شود. برای ترد شدن، پیازها را کمی بیشتر تفت می‌دهیم. سپس سیر رنده‌شده را به مخلوط اضافه کرده و به مدت دو دقیقه دیگر تفت می‌زنیم. حالا نوبت اضافه کردن قارچ است.

مرحله سوم آموزش نرگسی اسفناج با قارچ

حرارت را افزایش می‌دهیم و قارچ‌های ورقه‌ای را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم. سپس اسفناج‌ها را شسته و در آبکش می‌ریزیم تا آب‌شان به خوبی خارج شود. بعد آن‌ها را خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم و حرارت را کم می‌کنیم تا اسفناج‌ها به آرامی بپزند.

مرحله چهارم

بعد از پختن اسفناج‌ها، حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب آن‌ها تبخیر شده و حجم‌شان کم شود. در این مرحله نمک را اضافه می‌کنیم. می‌توانیم در این زمان کمی آب نارنج یا رب انار ترش به آن اضافه کنیم که این کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد.

مرحله پنجم

وقتی آب اسفناج‌ها کاملاً تبخیر شد، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و دو دقیقه صبر می‌کنیم تا تخم‌مرغ‌ها خودش را بگیرد. سپس آن را هم می‌زنیم. تعداد تخم‌مرغ‌ها بسته به سلیقه شما قابل تغییر است. حالا نرگسی اسفناج و قارچ آماده است و می‌توان آن را در ظرف مناسب سرو کرد و در کنار نان میل نمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا