مواد لازم و آموزش نرگسی کدو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش نرگسی کدو
نرگسی کدو یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که با کدو سبز، تخممرغ و پیاز داغ درست میشود. این غذا طعمی ویژه و دلچسب دارد و میتواند گزینهای عالی برای وعدههای غذایی سبک باشد. درست کردن نرگسی کدو بسیار ساده است و به راحتی میتوان آن را برای شام یا ناهار تهیه کرد.
برای درست کردن نرگسی کدو، ابتدا کدوها را بشویید، خشک کنید و به صورت حلقهای برش بزنید. سپس حلقههای کدو را در روغن داغ سرخ کنید. پیاز داغ را بین لایههای کدوهای سرخ شده بریزید و بگذارید کمکم بپزد. تخممرغها را با آرد، شیر و ادویهها خوب مخلوط کنید و سپس روی کدوها بریزید. بعد از پخت کامل، نرگسی کدو را گرم سرو کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
مواد لازم | مقدار |
پیاز داغ | ۵ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱/۴ پیمانه |
کدو سبز حلقه شده | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آموزش نرگسی کدو
مرحله 1: آمادهسازی کدو
ابتدا کدوهای سبز را خوب بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند. سپس با یک چاقو تیز کدوها را به صورت حلقهای برش بزنید. ضخامت حلقهها نباید زیاد باشد تا بهتر سرخ شوند.
مرحله 2: سرخ کردن کدوها
یک تابه بزرگ بردارید و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود. حلقههای کدو را در روغن داغ بگذارید و از هر دو طرف سرخ کنید تا رنگشان طلایی و ترد شود. بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
مرحله 3: تهیه مخلوط پیاز داغ
در تابهای دیگر کمی روغن بریزید و حلقههای سرخ شده کدو را داخل آن قرار دهید. پیاز داغ را با احتیاط بین لایههای کدو بریزید. این کار باعث میشود که طعم پیاز با کدو به خوبی ترکیب شود.
مرحله 4: پختن کدو و پیاز داغ
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید کدو و پیاز داغ به مدت ۱۰ دقیقه با هم بپزند. این زمان برای ترکیب طعمها کافی است.
مرحله 5: تهیه مخلوط تخممرغ
در همین حین، تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با آرد، شیر، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. مطمئن شوید که مخلوط یکنواختی داشته باشید تا به خوبی روی کدو بریزد.
مرحله 6: افزودن مخلوط تخممرغ به کدو
مخلوط تخممرغ را به آرامی و یکنواخت روی کدوها و پیاز داغ داخل تابه بریزید. سپس در تابه را بگذارید تا مخلوط تخممرغ کاملا سفت شود و غذا پخته شود.
مرحله 7: سرو نرگسی کدو
زمانی که مخلوط تخممرغ کاملا پخته و سفت شد، نرگسی کدو آماده است. آن را به آرامی از تابه خارج کنید و در یک ظرف سرو کنید. این غذای خوشمزه و مغذی را داغ سرو کنید و از طعمش لذت ببرید.