مواد لازم و آموزش نمک پاره برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش نمک پاره
نمک پاره یک نوع پیش غذای خوشمزه از کشور هند است که با طعم های مختلف درست می شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نمک پاره | |
آرد سفید | ۱٫۵ پیمانه |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
زیره سبز | ۱ قاشق چایخوری |
اجغون | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آب | به مقدار کافی |
روغن | برای سرخ کردن |
دستور پخت نمک پاره
مرحله اول
برای درست کردن نمک پاره، ابتدا آرد را به همراه ۲ قاشق روغن مایع، کره، فلفل سیاه، نمک و بکینگ پودر در یک کاسه بریزید و همه مواد را با قاشق به آرامی مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
بعد از اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شدند، قاشق را کنار بگذارید و با دست مواد را ورز دهید. در این مرحله زیره سبز را به صورت درشت خرد کنید و به همراه اجغون به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
مرحله سوم
حالا کم کم آب را به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید که به دست نچسبد. دقت کنید که بیش از حد آب اضافه نکنید تا خمیر نرم و لطیف نشود.
مرحله چهارم
وقتی خمیر آماده شد، یک کاسه را با روغن چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را به مدت یک ساعت در جایی گرم قرار دهید تا کمی استراحت کند.
مرحله پنجم
در این مرحله، در یک قابلمه عمیق روغن بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا کم کم گرم شود. خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید و به دو قسمت تقسیم کنید و روی سطح کار نازک پهن کنید.
مرحله ششم
حالا خمیرهای نازک را با یک کاتر به صورت نوارهای اریب برش بزنید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، اسنکها را روی توری بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و میتوانید با سس تند نوش جان کنید.