مواد لازم

مواد لازم و آموزش نودل با سس گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نودل با سس گوشت

نودل، یکی از غذاهای بسیار محبوب در کشورهای آسیای شرقی است که حالا در ایران هم به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. شما می‌توانید این غذا را به عنوان یک وعده کامل با سس مخصوص میل کنید یا به عنوان قسمت اصلی در یک سوپ استفاده کنید. جالب است که این غذا به عنوان یکی از غذاهای اصلی در فرهنگ‌های مختلفی مثل چین، کره، ژاپن و ایتالیا شناخته می‌شود. اگر به دنبال یک ایده جدید برای پخت غذا هستید، یک پیشنهاد ویژه داریم. در اینجا می‌خواهیم شما را با یک سس متفاوت و خوشمزه آشنا کنیم که می‌توانید آن را روی نودل‌ها بریزید. سس گوشت با طعم‌های دلچسبش گزینه بسیار خوبی برای نودل است و شما می‌توانید به سادگی آن را در خانه تهیه کرده و با عزیزانتان نوش جان کنید. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه نودل با سس گوشت خوشمزه و خاص را یاد بگیرید.


“““html

مواد لازم برای ۴ نفر
نودل دو بسته
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
فیله گوشت گوساله ۲۵۰ گرم خرد شده
سویا سس کم نمک یک سوم پیمانه
شکر قهوه‌ای یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذاخوری
سیر رنده شده دو حبه
سس کچاپ سه قاشق غذاخوری
روغن کنجد یک قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده یک چهارم قاشق چایخوری
پیاز یک عدد

آموزش نودل با سس گوشت

مرحله اول

ابتدا باید یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و سپس چند پیمانه آب به آن اضافه کنید. در این آب، فیله‌ی گوشت را بپزید. یک عدد پیاز را خوب بشویید و آن را در قابلمه بگذارید. همچنین کمی فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید تا عطر و طعم ادویه‌ها و پیاز به گوشت برسد.

مرحله دوم

در این مرحله، توجه داشته باشید که گوشت گوساله باید حدود ۲ تا ۳ ساعت بپزد. مقداری سس سویا را به همراه شکر قهوه‌ای و روغن کنجد در یک ظرف بریزید. سپس سه قاشق غذاخوری سس کچاپ به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

آموزش نودل با سس گوشت

در این مرحله، دو حبه سیر را خوب بشویید و آن‌ها را با رنده ریز روی مواد رنده کنید. در نهایت، کمی پودر فلفل قرمز و سیاه و زنجبیل روی مواد بپاشید تا طعم‌دار شوند و تمامی مواد را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، یک قابلمه بزرگ را روی حرارت بگذارید و چند پیمانه آب در آن بریزید تا به جوش بیاید. مقداری نمک به آب اضافه کرده و سپس نودل‌ها را (طبق دستورالعمل روی بسته) در آب جوش بریزید تا کاملاً بپزد.

مرحله پنجم

بعد از مدت زمان مشخص شده روی بسته، نودل‌ها را آبکشی کنید. یک تابه چدنی یا تفلون را روی حرارت بگذارید و کف آن را با روغن زیتون چرب کنید. بعد از داغ شدن روغن، گوشت‌های پخته شده را به تابه اضافه کنید.

آموزش نودل با سس گوشت

اکنون حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس یک لیوان آب گوشت را به تابه اضافه کنید و سس آماده شده در مرحله دوم را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند.

مرحله هفتم

وقتی مواد در تابه به غلظت مناسبی رسید، نودل‌های پخته و آبکش شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم سس به نودل‌ها برسد. بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف مناسب سرو کنید. نودل با سس گوشت شما آماده است.

مرحله هشتم

می‌توانید آن را به همراه اعضای خانواده میل کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی سبزیجات مثل قارچ، هویج یا فلفل دلمه‌ای به آن اضافه کنید. نودل، که به نام “نودلیت” هم شناخته می‌شود، را می‌توانید از فروشگاه‌های مواد غذایی تهیه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا