مواد لازم

مواد لازم و آموزش نودل سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نودل سوخاری

نودل سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ چینی است که با گوشت و سبزیجات درست می‌شود. شما به راحتی می‌توانید این نودل خوشمزه را در خانه تهیه کنید. تهیه نودل بسیار آسان است و نه تنها سیر کننده است، بلکه طعم فوق‌العاده‌ای هم دارد. در این دستور طرز تهیه، از گوشت مرغ در کنار نودل استفاده می‌شود. همچنین می‌توانید از نودل‌های طعم‌دار دیگر مانند نودل با طعم پنیر و سبزیجات نیز استفاده کنید. برای دیدن مراحل کامل و دقیق تهیه این نودل سوخاری، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نودل سوخاری
مرغ چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ عدد
نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل نصف قاشق چای خوری
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
نودل ۱ بسته
لیمو ترش ۱ عدد
روغن به مقدار لازم

آموزش نودل سوخاری

مرحله اول

برای درست کردن نودل خوشمزه و مخصوص سوخاری، اول پیاز را خوب می‌شوییم و پوستش را می‌گیریم. سپس پیاز را به چهار قاچ تقسیم می‌کنیم. بعد، مرغ را همراه با پیاز، سیر و ادویه‌ها در یک غذایی ساز (غذا ساز) می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا مخلوط‌مان مثل پوره شود.

مرحله دوم

در این مرحله، گشنیز را خرد می‌کنیم و به مخلوط مرغ اضافه می‌کنیم. همچنین آب لیموترش را هم به آن اضافه می‌کنیم. حالا نودل را در یک قابلمه آب جوش می‌ریزیم و حدود ۵ دقیقه منتظر می‌مانیم تا نودل نرم شود. بعد از ۵ دقیقه، نودل را آب‌کش می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا از مخلوط مرغ مقداری را در کف دست پهن می‌کنیم، سپس وسط آن کمی پنیر پیتزا می‌گذاریم و مثل یک گلوله می‌چینیم. بعد دور این گلوله را با نودل می‌پوشانیم. یک تابه را با مقدار زیادی روغن روی حرارت گرم می‌کنیم. سپس گلوله‌ها را با احتیاط در روغن داغ می‌گذاریم تا سرخ شوند.

مرحله چهارم

اگر مخلوط مرغ خیلی شل و لیز باشد، می‌توانیم ۲ تا ۳ قاشق پودر نان سنگک (پودر سوخاری) به آن اضافه کنیم. وقتی گلوله‌ها سرخ شدند، آنها را روی یک دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. سپس می‌توانیم آن‌ها را در یک ظرف سرو کرده و با سس‌های دلخواهمان میل کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا