مواد لازم و آموزش نودل مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش نودل مرغ
نودل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و ساده شرق آسیا است و بسیار سریع آماده میشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه نودل مرغ، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۴ عدد |
نودل | ۲ بسته |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
فلفل تند | ۱ تا ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
ریحان | ۱ دسته کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش نودل مرغ
مرحله اول
برای تهیه نودل مرغ خوشمزه، ابتدا فیلههای مرغ را به تکههای کوچک خرد کنید. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد از آن، تکههای مرغ را به تابه اضافه کنید.
مرحله دوم
تکههای مرغ را کمی تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. سپس فلفل تند و پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. گوجهفرنگیها را پوست کنده و به همراه سیر رنده کنید.
مرحله سوم
حالا گوجهفرنگی و سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را خوب تفت دهید تا مخلوط شوند. در این مرحله درب تابه را بگذارید تا مرغ با آب سبزیجات به طور کامل بپزد.
مرحله چهارم
در همین حال، یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، مقداری روغن و نمک به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.
مرحله پنجم
حالا نودل را به آب جوش اضافه کنید و چند دقیقه بگذارید تا نرم شود. به یاد داشته باشید که زمان پخت نودل معمولاً کمتر از ۱۰ دقیقه است و روی بستهبندی آن نوشته شده است.
مرحله ششم
در این مرحله نودل را آبکش کرده و بگذارید آب اضافیاش برود. سپس نودل را به تابه مرغ اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از ۵ دقیقه نودل را با ریحان تزیین کرده و سرو کنید.