مواد لازم

مواد لازم و آموزش نودل پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نودل پنیری

نودل یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب آسیایی است. این رشته ها شبیه ماکارونی و اسپاگتی هستند، اما کمی نرم تر و نازک تر هستند. نودل ها به راحتی و به سرعت در سوپر مارکت ها به فروش می رسند و نیاز به پختن ندارند. برای آماده شدن، فقط کافی است آنها را در آب جوش بگذارید. در این دستورپخت، طرز تهیه نودل پنیری با سس و گوشت چرخ کرده را آموزش می دهیم. این غذا در فر طبخ می شود و لایه لایه و خوشمزه مثل لازانیا است. شما می توانید آن را به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نودل پنیری، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نودل پنیری
نودل ۴ بسته
پنیر موزارلا به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک کمی
زردچوبه به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای سس نودل
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آب جوش ۲ لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
آویشن به میزان لازم
پاپریکا به میزان لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش نودل پنیری

مرحله اول

برای درست کردن نودل پنیری، اول پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس پیاز را به شکل مکعبی خرد کنید. یک تابه را روی حرارت بگذارید و کمی روغن در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را داخل آن بریزید و تفت دهید.

مرحله دوم

در این مرحله زردچوبه، نمک، و فلفل را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها خارج شود و پیاز نرم شود.

“““html

و فلفل را به آن‌ اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی آن خارج شود. سپس گوشت چرخ شده را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا بپزد.

آموزش نودل پنیری

در این مرحله، سس نودل را درست می‌کنیم. برای این کار، یک کاسه برمی‌داریم و رب گوجه فرنگی را با دو لیوان آب جوش مخلوط می‌کنیم تا به خوبی ترکیب شود. سپس، خامه صبحانه، آویشن، پاپریکا و فلفل سیاه را به آن می‌افزاییم و همه مواد را خوب مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله، نودل‌ها را در یک ظرف گود و مستطیل یا مربع شکل بچینید. سپس، مایه گوشتی را روی نودل‌ها می‌ریزیم و بعد نصف سس را روی آن می‌ریزیم. حالا یک لایه پنیر موزارلا روی سس می‌پاشیم تا کاملاً روی نودل‌ها را بپوشاند.

مرحله پنجم

پس از آن، دوباره یک لایه نودل، سپس گوشت و بقیه مواد و سس را می‌ریزیم و در نهایت مقدار زیادی پنیر روی آن می‌پاشیم. حالا ظرف را درون فر که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا بپزد و روی پنیر طلایی شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا