مواد لازم و آموزش نیمرو خامه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش نیمرو خامه ای
نیمرو خامه ای همون تخم مرغ ساده است که با پنیر خامه ای و خامه صبحانه درست میشه. برای یادگیری کامل و گام به گام این آموزش با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۵ نفر | |
تخم مرغ | ۷ عدد |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
آموزش نیمرو خامه ای
مرحله اول
برای درست کردن نیمرو خامه ای، اول خامه را در یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. خامه را آرام آرام تفت می دهیم تا نرم و یکدست شود. سپس پنیر خامه ای را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پنیر خامه ای را با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا نرم شود. بعد آن را با خامه ترکیب می کنیم تا خوب مخلوط شوند. بعد از اینکه پنیر و خامه با هم ترکیب شدند، مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا دوباره مواد تابه را مخلوط می کنیم تا ادویه ها به خامه و پنیر بروند. توجه داشته باشید که پنیر خامه ای خود نمک دارد، بنابراین نباید زیاد نمک اضافه کنیم چون ممکن است نیمرو شور شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، تخم مرغ ها را یکی یکی در یک کاسه می شکنیم و با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا خوب یکدست شوند. بعد تخم مرغ هم زده را به تابه اضافه می کنیم و میگذاریم خودش را بگیرد.
مرحله پنجم
بعضی افراد دوست دارند زرده و سفیده تخم مرغ جدا باشند. برای این افراد، باید تخم مرغ ها را مستقیم به تابه اضافه کنند و فقط سفیده را هم بزنند. سپس میگذارند نیمرو به آرامی بپزد.
مرحله ششم
بعد از اینکه تخم مرغ ها را به هر شکلی که دوست داشتیم اضافه کردیم، درب تابه را میگذاریم تا تخم مرغها به خوبی بپزند. در آخر، نیمرو را در ظرف مورد نظر سرو میکنیم و با نان بربری همراه آن میل مینماییم. (درست کردن نان بربری در منزل)