مواد لازم و آموزش هات داگ خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش هات داگ
هات داگ یکی از ساندویچهای محبوب در دنیا است. در اینجا طرز تهیه آن را با شما در میان میگذاریم. با ما در سایت تفریحی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سوسیس هات داگ | ۴ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
نان باگت | ۴ عدد |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
گوجه فرنگی (اختیاری) | ۲ عدد |
خیار شور (اختیاری) | ۸ عدد |
سس فرانسوی | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن و آویشن | به مقدار کافی |
دستور پخت هات داگ
آماده سازی سوسیس
ابتدا با یک چاقوی تیز روی سوسیسها برشهای مارپیچی ایجاد میکنیم تا در حین پخت سریعتر بپزند. سپس قابلمهای را روی حرارت قرار داده و روغن را به حدی بریزید که سوسیسها کاملاً در آن غوطهور بشوند.
اضافه کردن چند قطره آب
با این روش هات داگها متورم و بزرگ میشوند. اما اگر نمیخواهید روغن زیادی مصرف کنید، میتوانید آنها را به طور معمول در روغن کم سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، چند قطره آب به تابه اضافه میکنیم و درب آن را میگذاریم تا بخار ایجاد شود.
قرار دادن سوسیس داخل نان
با این کار، هات داگهای شما حالتی پفی پیدا میکنند و شبیه هات داگهای خیابانی میشوند. حالا داخل نانهای باگت میتوانید مقداری سس فرانسوی یا هر نوع سس دیگری که دوست دارید بریزید و سوسیس سرخ شده را داخل نان قرار دهید.
اضافه کردن سایر مواد دلخواه
در ساندویچ هات داگ فقط سوسیس و سس وجود دارد، اما اگر تمایل دارید میتوانید کمی گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده و نیز چیپس سیب زمینی داخل آن بگذارید.
آماده کردن قارچ و پنیر
حال ساندویچ ما آماده است و باید قارچ و پنیر را آماده کنیم. ابتدا قارچها را خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم تا آب اضافی آنها تبخیر شود، سپس پنیر را اضافه کرده و تفت میدهیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود.
تفت دادن قارچ و پنیر
حالا میتوانید قارچ و پنیر را روی هات داگ داخل نان باگت بریزید و ساندویچ را داغ سرو کنید. اگر میخواهید هات داگ را به شکل تنوری سرو کنید، باید قارچهای تفت داده شده و پنیر را روی ساندویچ بریزید.
سرو
ساندویچ هات داگ آماده را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شود، سپس گریل را برای چند دقیقه روشن کنید تا پنیر روی ساندویچ رنگ طلایی بگیرد و سپس آن را سرو کنید.