مواد لازم و آموزش هریسه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش هریسه
هریسه گندم یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که اغلب برای صبحانه سرو میشود. برای یادگیری این دستور خوشمزه با رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور گندم | ۱ پیمانه |
آب قلم | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور پخت هریسه گندم
مرحله اول
برای تهیه هریسه گندم، ابتدا بلغور را در یک کاسه بزرگ بریزید و مقداری آب سرد روی آن بریزید تا خیس بخورد. این کار را دو ساعت قبل از شروع پخت انجام دهید. سپس پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز خرد شده را همراه با ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع در یک قابلمه تفت دهید تا پیاز نرم و کمی شفاف شود. سپس مقدار کمی نمک، زردچوبه و دارچین اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
سپس آب قلم و ۲ پیمانه آب را به قابلمه اضافه کنید و بلغور گندم را هم بریزید. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم کنید تا هریسه به آرامی بپزد.
مرحله چهارم
برای کاهش کالری هریسه، میتوانید به جای استفاده از بلغور گندم، از بلغور جو استفاده کنید و همچنین مقدار کمتری آب قلم بریزید.
مرحله پنجم
نکته دیگر این است که برخی افراد هریسه را با نمک سرو میکنند و برخی دیگر با شکر. بنابراین باید توجه داشته باشید که نمک کمتری به هریسه اضافه کنید.
مرحله ششم
در پایان، وقتی هریسه به قوام مناسب رسید و لعاب دار شد، آن را در ظرف سرو بریزید. برای تزیین میتوانید از پیاز داغ، مخلوط دارچین و شکر، کنجد و … استفاده کنید.