مواد لازم و آموزش هش براون برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش هش براون
هش برون یک صبحانه معروف در آمریکا است که از سیبزمینیهای ریز خرد شده درست میشود. این غذا برای اولین بار در دهه ۱۸۹۰ در منوی صبحانه یک رستوران در نیویورک ارائه شد و حالا به یکی از غذایهای اصلی صبحانه در کشورهای آمریکای شمالی تبدیل شده است. هش براون سنتی فقط با سیبزمینی تهیه میشود، ولی در مناطق جنوبی ایالات متحده، معمولاً ذرت، چیلی و سیر هم به آن اضافه میکنند. بعضی از مواقع نیز این غذا را با گوآکامولی و سالسا نوش جان میکنند. از اوایل دهه ۱۹۸۰، برخی از رستورانهای بزرگ مانند مکدونالد و برگرکینگ نیز این غذا را سرو کردهاند. برای یادگیری نحوه تهیه هش براون به صورت کامل و گام به گام، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال بفرمایید.
مواد لازم هش براون | |
سیبزمینی | ۴ عدد |
نمک، فلفل | به مقدار لازم |
پاپریکا و پودر سیر | به مقدار لازم |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش هش براون
مرحله اول
برای تهیه یک هش براون خوشمزه به سبک آمریکایی، نخست سیبزمینیها را خوب بشورید و پوست بکنید. سپس آنها را با رنده درشت رنده کنید. بعد سیبزمینیهای رنده شده را داخل یک کاسه پر از آب سرد بریزید.
مرحله دوم
برای این که نشاسته سیبزمینی خارج شود، آنها را سه بار در آب بشویید و آبکشی کنید. بعد از بار سوم، سیبزمینیها را روی یک دستمال تمیز بریزید و اجازه دهید کاملاً خشک شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، سیبزمینی رنده شده را با آرد و ادویهها در یک کاسه مناسب مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند و یکدست شوند. سپس یک تابه روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید.
مرحله چهارم
وقتی روغن خوب داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و با دست آن را شکل دهید. سپس در روغن داغ بگذارید تا سرخ شود. وقتی یک سمت هش براون پخته شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر هم خوب سرخ شود.