مواد لازم

مواد لازم و آموزش هلو کباب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش هلو کباب

هلو کباب یکی از انواع کوفته های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن متعلق به کرمانشاه می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
لپه ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد درشت
سیب زمینی ۱ عدد درشت
گردو ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
مواد لازم سس کوفته
پیاز ۲ عدد درشت
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
آلو بخارا ½ پیمانه
زعفران دم کرده ¼ فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و دارچین به مقدار کافی

دستور پخت هلو کباب

تفت دادن پیاز ها

برای تهیه هلو کباب کرمانشاهی ابتدا باید سس کوفته را درست کنیم، برای این منظور پیازها را به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا پیازها به طور کامل کاراملی شوند.

افزودن ادویه

در این مرحله مقداری دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به این مخلوط اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، سایر مواد را هم به آن اضافه می کنیم تا بتوانیم سس خوبی درست کنیم. خوبی تفت می‌دهیم تا طعم خامی رب گوجه‌فرنگی گرفته شود.

اضافه کردن آلو بخارا

در این مرحله آلو بخارا را به قابلمه اضافه می‌کنیم و به مدت دو دقیقه تفت می‌دهیم تا با بقیه مواد خوب مخلوط شود. سپس زعفران دم‌کرده را به همراه ۲ پیمانه آب، شکر و آب لیمو ترش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم سس غلیظ شود.

پخت لپه ها

حالا به سراغ آماده‌سازی کوفته‌ها می‌رویم. برای این کار، لپه‌هایی که قبلاً خوب خیسانده‌ایم را با ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا لپه‌ها کمی پخته شوند.

ترکیب مواد و ورز دادن

بعد از آن، لپه نیم‌پز شده را به همراه سیب‌زمینی، گوشت و پیاز چرخ می‌کنیم تا همه مواد یکدست شوند. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم و مواد را با دست به خوبی ورز می‌دهیم تا چسبندگی لازم را پیدا کنند.

شکل دادن به مواد

حالا کمی از مواد کوفته به اندازه یک هلو برمی‌داریم و با دست شکل می‌دهیم. سپس یک مغز گردو را وسط آن قرار می‌دهیم و کوفته را به صورت گرد جمع می‌کنیم. به همین صورت تمام مواد کوفته را شکل می‌دهیم و کنار می‌گذاریم.

سرخ کردن کوفته ها

در این مرحله یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم. سپس کوفته‌ها را داخل تابه می‌چینیم و به طور کامل سرخ می‌کنیم. پس از اینکه سرخ کردن کوفته‌ها تمام شد، آنها را به آرامی داخل سس می‌ریزیم.

سرو

کوفته‌ها باید به مدت یک ساعت در سس بمانند تا کاملاً مغزپخت شوند. فقط توجه داشته باشید که حرارت زیر قابلمه باید کم باشد تا کوفته‌ها باز نشوند. در پایان، کوفته‌ها را در ظرف موردنظر می‌کشد و به همراه سس سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا